Epson пусна нов широкоформатен принтер SureColor SC-S30600

2238

Epson проивежда този екосолвентен принтер за широк кръг от клиенти – печатници, рекламни агенции, копирни центрове и други, които искат да разширят сферата на своите услуги в областта на широкоформатния печат.

Принтерът може да печата постери, банери, транспортна и изложбена графика, трансперанти, материали за декор на интериора и други. SureColor SC-S30600 печата с 4 цвята(CMYK) върху PVC, винил, фотохартия и други, като работната ширина на отпечатвания материал достига до 1626 мм. Скоростта на печат варира от 7,3 (висока резолюция) до 29,4 (с по-ниска резолюция) квадратни метра в час. Максимална резолюция 1440 x 1440dpi

При SureColor SC-S30600 се използват новите мастила на Epson UltraChrome GS2. Те имат много слаба миризма, не съдържат никел и са по-светоустойчиви в сравнение с предишните UltraChrome GS.

www.epson.com

Всички, които искат да видят първата демо машина, могат да потърсят информация от Фактор България, които вече очакват доставката.

info@factor.bg
0899 878319
0896 738700
Екипът на FACTOR.BG

Преведе инж. Васил Станев

Име: инж. Васил Станев

Професионален опит: Инженер- технолог полиграфическо производство, т.е. полиграфист от старата школа, завършил полиграфия в Украйна. Създал първата матура по полиграфия в България, която се зачита за прием в специалност "Полиграфия" в ХТМУ София. Инж. Васил Станев преподава дълги години в Добрич, където и изучава два випуска по полиграфия

Настоящи занимания: Отскоро е назначен за преподавател в Националната професонална гимназия по полиграфия и фотография в София. Той допринесе най-много за онлайн речника в Printguide.info, който обогати с над 400 думи. Инж. Станев е наш автор и консултант по всички въпроси, свързани с офсетовия печат и довършителната обработка.

В свободното си време: Превежда руска и украинска поезия и сърфира в социалните мрежи.