Epson разширва гамата си сублимационни машини с SC- F7200 и 6200

2017
Epson разширва гамата си сублимационни машини с SC- F7200 и 6200

Epson добави два модела с променлив размер на капката към портфолиото си от сублимационни принтери, предназначени за печат върху текстил.

сублимационни машини с SC- F7200 и 6200

 

SC-F7200 и SC-F6200 са подходящи за печат върху текстил, включително облекла и интериорна декорация. Според производителя SC-F6200 е идеален за сублимация върху твърди материали и производство на промоционални материали като чаши и протектори за мобилни телефони. И двата принтера използват мастиленоструйни глави PrecisionCore TFP на Epson с резервоари от 1,5 литра, които могат да се презареждат. Те използват мастилата UltraChrome DS, които включват черното за текстил с висока плътност, което компанията представи на FESPA 2015.

Разделителната способност на системите е 720 x 1,440dpi на сублимационни хартии с ширина до 162,5cm и 111.7cm съответно за F7200 и F6200. Скоростта им е респективно 63,4 и 58,9 кв. м. в час.

Източник: outputmagazine.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.