Epson спечели наградата – Най-добро оборудване за цветна проба – на EDPA

2016

EDPA (European Digital Press Assotiation) определи Epson Stylus Pro 7900 и Epson Stylus Pro 9900, като най-доброто оборудване за дигитална цветна проба на 2009 година при раздаването на своите престижни награди.

Експертите на асоциацията са били особено впечатлени от новите UltraChrome HDR (High Dynamic Range) мастила, MicroPiezo TFP (Thin Film Piezo) технологията, разработена за печатащата глава от ново поколение и от предлаганата като опция система за автоматично калибриране, профилиране и контрол на печата SpectroProofer.

Тези два принтера използват мастилата UltraCrome HDR, с най-широкото цветно пространство на пазара, които в комбинация с MicroPiezo TFP главата резултират върху медията в точки с перфектна сферична форм,а дори и при високи скорости на печат, гарантирайки перфектно качество на изображението. В добавка, SpectroProofer системата трансформира принтера в най-доброто съществуващо решение за дигитална цветна проба със стабилни, надеждни и повторяеми резултати и превръща дори дистанционната проба (remote proof) в реалност.

В комбинация със софтуера, номер едно в света на дигиталната цветна проба – EFI/Best color, двата принтера на EPSON са безспорният избор, когато най-високото качество и бързата възвръщаемост на инвестицията са приоритетни!

За повече информация – ProFocus партньорът на EPSON и дистрибутор на EFI – FACTOR.BG – www.factor.bg или 0899 878319

Източник: factor.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.