Epson SureColor S30600 печели награда на EDP

1637
Spread the love

Новият солвентен принтер Epson SureColor S30600 (обозначение за България S30610) получи наградата на EDP (European Digital Press Association) за най-добър широкоформатен Roll-to-Roll принтер с ширина до 162 см.
Съдиите специално отбелязаха: „Съотношението цена/производителност еистински пробив, при толкова качествен печат!“

Epson SureColor 30600 е 64 инчов принтер, който комбинира бърз ипрецизен рекламен/интериорен печат в сериозни обеми и на широк избор отмедии, с ниска консумация на енергия и много нискa стойност напридобиване и експлоатация.

inline_267_https://printguide.info/images/Epson_SureColor_EDP.jpg

Ричард Бароу от Epsonполучава наградата на EDP от Крис Кук, президент на EDP и директор натехническия комитет, по време на изложението drupa 2012.

„Този принтер беше проектиран от нулата, като съвсем нов дизайн, за даобедини извънредно високото ниво на конструкторската работа, типично заEpson, с последните технологии на фирмата – новата TFP Advancedmicro-piezo печатаща глава, мастилата Epson UltraChrome GS2, и смногобройните нововъведения, улесняващи работата с машината!“ – каза потози повод Ричард Бароу, главен продуктов менуджър в Epson Европа.“Резултатът е перфектния производствен принтер, предназначен за печатна дългосрочни рекламни и POS/дисплей приложения, като постери, табели,банери, задноосветени дисплеи, автомобилна реклама и интериорнадекорация.“

„Носителите на наградите на EDP показват, че посредством вслушването вмнението на клиентите и фокусираното инвестиране в нови разработки, тепродължават да представят на пазара продукти, които наистина сеоткрояват и променят бизнеса на техните клиенти и пазара като цяло!“ -това каза Крис Кук, президент на EDP и директор на техническия комитет.

Асоциациата EDP обхваща 14 списания, посветени на дигиталния печат идостигащи до над 1 милион читатели в цяла Европа. Всяка годинаАсоциацията се събира за да обсъди и награди най-доброто отиновативните технологии, предназначени за пазара на дигиталния печат.

Източник: www.outputmagazine.com

Биографична информация