Epson SureColor SC-F6300 – нов сублимационен принтер с минимална поддръжка

810
Epson SureColor SC-F6300 – нов сублимационен принтер с минимална поддръжка

Epson представиха нова машина, наследник на успешния модел SureColor SC-F6200. Ширината на печат на сублимационния принтер е 110 см.

 

Epson SureColor SC-F6300

 

SC-F6300 е разработен за потребностите на производители на текстил, фотостудия и бизнеса с промоционални материали. Машината предлага увеличена производителност и по-голямо време на готовност. Това е възможно благодарение на лесна инсталация, лесна поддръжка от оператора и набор софтуерни решения, които позволяват на потребителите по-добро управление на печата и по-висока ефективност.

Софтуерният пакет на SC-F6300 включва: Epson Edge Print RIP, Epson Edge Dashboard Support (включително EMX профили) и Epson LFP Accounting Tool. Те осигуряват софтуерна поддръжка, която да помогне на бизнеса да работи още по-ефективно и да анализира по-добре разходите и печалбата.

Всички нови функции и подобрения целят да намалят общите разходи за експлоатация на принтера. Лесният потребителски достъп и поддръжка на главите минимизират потребността от намеса на инженер. Лесното започване на работа след момента на доставката позволява започване на работа с минимално забавяне. Подобрените спецификации на ключови компоненти увеличават живота на продукта и възвръщаемостта на инвестицията.

SureColor SC-F6300 е подходящ за производство на спортни облекла, модни аксесоари, промоционални подаръци, чаши, подложки за мишки, ключодържатели и протектори за телефони. SureColor SC-F6300 е разработен така, че да се включи безпроблемно и да играе ключова роля в работния процес за създаване на цялостно решение за печат.

Източник: пресинформация на Epson
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.