Epson SureLab D700- мастиленоструйната алтернатива на химическия фотографски процес.

1586
Epson SureLab D700- мастиленоструйната алтернатива на химическия фотографски процес.

FACTOR.BG е официалният дистрибутор на новите професионални DryLab фотографски системи от Epson.

 

 

Снимките, отпечатани с Epson SureLab D700 са еквивалентни или превъзхождат по качество, цветови обхват и дълготрайност снимките, отпечатани на остаряващите химически мини-лабове. Плюс липсата на отровни и нестабилни химикали, отпадането на свързаните с тях постоянни прекалибрирания и новото удоволствие от един рентабилен и интуитивен работен процес.

Epson SureLab D700 работи с ролна хартия, с ширини от 102 до 210 мм и дължини до 66 метра, а размерите на отпечатаните изображения варират от 10х9 см до 21 х100 см. Важно предимство, пред традиционния процес, това е възможността да се използват различни хартии за печат – гланц, лустър, мат.

Разбира се, на машината може да се печатат не само снимки, а и всякакви едностранни печатни продукти – флаери, картички, покани, календари. Всичко, което се изпрати като файл от компъра, може да бъде отпечатано, подобно на обикновен принтер, но с истинско фотографско качество.

Технологията на печат е мастиленструйна, с използването на най-висок клас фото-мастила Epson Ultrachrome® D6-S, 6 цвата, в касети по 200 мл. всяка.

 

 

Отпечатаните изображения са с абсолютно равномерен гланц, не се надраскват лесно, не се размазват под вода и излизат без бели полета, сухи и готови за предаване на клиента.
Високата скорост на печат – 300 бр. снимки 10/15 за час при режим Стандарт и 360 снимки на час, при бърз режим, е сериозно предимство, когато трябва бързо да се реагира за голям брой снимки, които не могат да чакат – например в натоварени сезони във фотостудиото, или в случаи, когато фотографът работи на събитие – атракцион, дискотека, сватба.

Надеждни, бързи и качествени, тези машини са идеялно решение за вграждане и в киоски за самообслужване или фото-центрове в молове и големи търговски обекти.  

 

За контакти: order@factor.bg 

Teл.: 0331/ 99818

Teл.: 0896 738700 

FACTOR.BG 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.