FACTOR.BG инсталира в София един от първите в Европа Epson SureColor S70610

2207
Spread the love
Новият флагман на Epson в Signage сегмента работи в принт студио ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ на ул. Шипка №6 (Сградата на СБХ).
Изборът на този модел не е случаен за студиото – с фокус основно върхунай-висококачествения сегмент на печатния пазар – интериор, Fine-Art,репродукции, high-end signage, ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ не могат да си позволяткомпромис с качеството, нуждаят се и от специалните ефекти (бяло иметалик мастило), трябва им гарантирана точност при „трудни“ цветове(тонове на кожата, ярки пигменти при репродукциите, Pantone цветове залогата), задължителен е безкомпромисният сив баланс (всеки в рекламнияпечат познава този проблем) и накрая, но не последно по важност – искатконкурентни цени на оригиналните мастила, за да не попадат в баналниякапан „по-евтино рефилно мастило, по-ниско качество, повече проблеми склиентите, повече разходи за смяна на глави, в крайна сметка – по-скъпокато пари и загуба на авторитет).

Само Epson SureCOlor S70610 емашината, която напълно отговаря на всички тези нелеки изисквания,поставени от студиото.

Затова ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ избраха този принтер още в началото на лятото(по това време съществуващ само като прототип за демонстрации поизложения) и приеха да чакат до излизането на първите серийни бройки.

Чакането си заслужаваше!

Само някои от предимстватана този уникален принтер:

– уникална надеждност и качество на печат, заложени в проектирането ипрозводството – конструкцията се заварява на поточна линия от роботи иса елиминирани над 600 болтови съединения, като така се подобравязначително устойчивостта на механични деформации и прецизността наразмерите, а това е в пряка връзка с качеството и надеждността

– най-плътното бяло мастило, до 3 пъти по-покривно от бялото наконкуренцията

– мастило „сребрист металик“ – в комбинация с бялото откриват необятнивъзможности за навлизане в нови пазарни ниши – козметични етикети,графични изкуства (печат върху черни или цветни медии), мостри и късисерии бутикови опаковки, витринна декорация, стикери, силновъздействащи ефекти за рекламен печат, дори печат за индустриалниприложения – скали, градуировки, контролни панели …

– оранжево мастило – за да можете да печатате повече цветове, от койтои да е конкурент и за да печатате най-съвършените тонове на кожата, призначителна икономия на мастило. Край на зеленикавите нюанси в сенките,всяка козметична компания е щастлива да види отпечатани своитесупермодели „по-истински“ от тези на конкуренцията. Трудните цветове поPantone и нежните, незърнисти тонове на кожата са нещо, което директноводи до повече поръчки за принт-студиото, защото просто конкурентите немогат да се справят.

– LK или Светло черно – вероятно най-значимото събитие, което се еслучвало в рекламния печат в последно време. Lk – какво чак толкова?!?Помислете пак! Как се печата сиво в момента?

Имадва варианта:

1. Генерирате профил с „дълго“ черно, т.е. дори и най-светло сивитетонове се печатат основно с черно мастило – сивото изглежда приемливонеутрално, но черните точки са грубо видими в светлите области ипечатът изглежда като с много по-ниска резолюция. Особено видим епроблема при малки изображения.

2. Генерирате профил, в който печатате светлите сиви тонове скомбинация от Циан, Магента и Жълто (или LC, LM, стига да имате намашината). Зърнистостта намалява, преходите са по-плавни, но… няманачин това да е истински неутрално сиво. Просто няма начин – ако встудиото изглежда ОК, на открито синее, червенее или лилавее. Акосутрин е добре, към обед не е, защото слънчевата светлина се е сменила… А, да, и още нещо – за да отпечатате 20% черно при този вариант, сеизразходват по около 20% от трите други мастила (C, M, Y),  аако има и LC, LM … нещата стават сериозни. А големия депозит мастилозначи две неща – повече разходи за мастило и повече проблеми припечата, заради поемането и изсушаването на дебелия мастилен слой.

LK е решението на този проблем. По-малко мастило на кв.м., по-бърз,евтин и безпроблемен печат, перфектен сив баланс, фотографско качествона печата. Просто е.

И когато следващия път получите рекламация, заради тониране в сивото,вече знаете, че Epson SureColor S70610е единственото решение.

– Фантастична цена на ОРИГИНАЛНИТЕ мастила – 84 Евро за касета от 700мл, което значи под 1.3 Евро на кв.м. цена за мастило! Цена безконкуренция сред оригиналните мастила, при гарантирана безопасност,консистентност на качеството и безпроблемна работа.

Да, някои китайски мастила са дори по-евтини на литър, но за дапостигнете сходен интензитет на цвета при печат се налага да се изсипятдо 30-40 мл мастило на кв.м.!!! Защото скъпият компонент на мастилото екачествения пигмент – а той не се произвежда в Китай! Рецептата е яснав Китай – по-малко пигмент в мастилото! Така цената е по-ниска, а ипо-малко се запушват дюзите. За собственика на принтера, обаче, сеоказва, че привидно евтиното мастило, всъщност дава по-високасебестойност на единица продукция.

– Автоматизирана TAKE-UP система като стандарт!

– Пълен комплект мастила, с пълен капацитет, включени в комплекта -много от конкурентите доставят машините без мастило!

– Пълна поддръжка от всички реномирани RIP производители – EFI, Onyx,Caldera, ColorGate …

– най-достъпна цена на придобиване и TCO

За допълнителна информация – екипът на FACTOR.BG
www.factor.bg
info@factor.bg
0896 738700

Биографична информация