FACTOR.BG на Фотоваканция 2016

1524
FACTOR.BG на Фотоваканция 2016

От 3-ти до 10-ти септември, в Приморско клуб (бившето ММЦ) ще се проведе 22-рото издание на Фотоваканция, със заявката това да бъде Необикновената Фотоваканция.

FACTOR.BG на Фотоваканция 2016

 Снимка: Иван Масларов (Джъмбо)

Анонсът на организаторите е за качествена промяна в програмата и осигуреността на събитието, с цел превръщането му в едно от най-полезните и смислени фотографски събития.
В контекста на тези заявки, поверяването на отговорността за организирането и фунционирането на Принт центъра на събитието на FACTOR.BG и принтерите EPSON е признание за качеството и реномето на тази марка, както и за надеждната техническа подкрепа, осигурявана от фирмата.

На Фотоваканция FACTOR.BG ще представи новите high-end фотографски принтери за любители и професионалисти Epson SureColor-P600 и P800, традиционните бестселъри от L-серията – Epson L805, L810, L850 и L1800, „сухите“ минилабове Epson SureLab D700.

Ще бъдат показани и последните новости в подвързването на фотографски албуми и книги от OPUS, интересни сувенири и подаръци от Adventa и ChromaLuxe.
Всеки участник в събитието ще получи и тениска Фотоваканция, с дизайн, изпълнен посредством Forever Soft Flex (NoCut).
На самото събитие ще се проведе и първото обучение от  програмата Hardcore Professional – „Сублимационен печат“.

Фотоваканция предлага една уникална възможност на всички, изкушени от Фотографията, да съчетаят почивка, фотографски обучения и уъркшопи, свободно снимане на интересни места, със или без съветите на именити фотографи, уникални възможности персонални тестове и за изгодни полупки на фотографска и печатна техника, безплатен печат на фотографии с възможно най-високото качество, контакти със съмишленици и нови приятели, много забавления, купони и конкурси!

Повече подробности можете да научите на www.factor.bg.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.