FACTOR.BG на COPIS – фокус върху приложенията и материалите

3010
FACTOR.BG на COPIS – фокус върху приложенията и материалите

Когато ходим на изложение, обикновено се движим като рок-група, с поне един тир машини и три вана оборудване. Този път сме решили да е различно.

Има ли голямо значение, как точно изглежда един широкоформатен принтер на живо? По-важното е какво може да се направи с него, колко ще струва самата машина и консумативите и, може ли бързо да се възвърне инвестицията…

Разбира се, съвсем без принтери няма да станат нещата – ще покажем бестселъра на Epson за директен печат върху текстил SureColor F2000, настолните сублимационни гел-принтери, новия фотопринтер Epson L1800, с фабрична система с резервоари за мастило, който може да отпечата фотография с размер А3+ за цена до 50 стотинки с ДДС за оригинално мастило Epson! Ще покажем най-продавания фотопринтер Epson L800, най-качествения принтер за фотографски и артистичен печат, за цветни проби и цветоотделки до формат А2 или ролка 43,2 см – Epson StylusPro 4900, ще покажем и Epson StylusPhoto R3000, популярен като „тъмната стаичка“ на модерния фотограф.

Ще има и промоции:
– истински солвентен принтер Epson, с ширина 162 см, с отлична цена на оригиналните консумативи, с всички необходими системи, с пълен комплект мастила, на ценa, на която може да се купи или хоби-модели или китайски „клонинги?!?“.
– принтерът за директен печат върху текстил Epson SureColor F2000, на цени и с гаранционни условия, които правят безсмислен риска да се инвестира в екзотични марки преработени домашни фотопринтери, представяни като сериозни решения за текстилен печат.
– индустриален клас сублимационни принтери Epson, проектирани от печатащата глава, до мастилото, като сублимационни – без аналог като цена и качество, с „индустриални“ цени на мастилата..

Но най-важното, според нас, са приложенията и материалите. Ето какво сме приготвили, без да изчерпваме списъка:
– Интересни и достъпни като цена тапети за солвентен и воднобзиран печат.
– Широкоформатна сублимация върху твърди повърхности – интериорни панели, кухненски плотове, вратички за шкафове, меню табели, графици, бели дъски…
– Уникални рекламни сувенири и фото-подаръци, предназначени за моментална декорация с изображения, отпечатани върху хартия – ключодържатели, магнити, химикалки, подложки, фотопанели. Произведени в Европа, съссертификати за безопасност!
– Сублимационни сувенири и фото-подаръци ChromaLuxe и UNISUB
– листови сублимационни материали – FRP, алуминий, стомана, MDF, HDF, за рязане с фреза или лазер и декориране със сублимация
– Премиум тениски за перфектен директен печат с текстилни принтери, без аналог на българския пазар
– трансферни хартии FOREVER за всякакви печатни технологии и всякакви материали
– професионални ролни сублимационни хартии Coldenhove – превъзходно качество за индустриалния пазар, на цени като за азиатски хартии
– материали за печат KATANA, подходящи за всякакви модели принтери, работещи с мастила на водна база
– сублимационни чаши, издържащи 1000 цикъла в миялна машина

Повече информация можете да получите на info@factor.bg или на 0896 738700, от екипа на FACTOR.BG

Интернет портал за печатни технологии.