FACTOR.BG ще представи сублимационните широкоформатни принтери Epson SureColor-F по време на PrintCom.

2219

Професионалният сублимационен печат е новия пазарен сегмент, в който навлиза с два модела принтери, едновременно, японската компания EPSON.

Epson SureColor-F

След като дълго време всички, които печатаха сублимационни трансфер дигитално, на практика използваха под една или друга форма технологии на EPSON, вече идва моментът в да получат всички компоненти от един доставчик.

Печатаща глава, принтер, мениджмънт на цвета и мастило – всичко, проектирано, произведено, доставено, инсталирано и гарантирано от един доставчик.
Край на прехвърлянето на отговорност за проблеми, край на престоите и липсите на резервни части, край на отпадналите гаранции.
Всичко това има една цел – ефективност!

И след като е проектирано за професионални потребители, естествено е и цените на консумативите да са съобразени с изискванията на този клас потребители.
Както със солвентните принтери Epson от серията SureColor-S, така и при сублимационните SureColor-F, професионалистите получават възможността да работят безпроблемно с оригинални мастила, но на безпрецедентно достъпни цени. С пълна гаранция на място за една година, с възможност за удължаване до 3 години!

Представянето на двата модела принтери за сублимационен печат – Epson SureColor-F7000 (64″ или 162 см) и Epson SureColor-F6000 (44″ или 111.8 см), е предвидено за PrintCom 2013 в Пловдив, на щанда на FACTOR.BG – директно срещу централния вход на Палата 11, в Международния Панаир.

Ако искате да знаете какъв ще е най-ефективният начин за сублимационен печат занапред, заповядайте на PrintCom!
Източник: www.factor.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.