GPTS Print Shop стана член на Феспа България

1124
GPTS Print Shop стана член на Феспа България

От този месец Джипитиес ЕООД официално е член на Българската асоциация за съвременна графика и печат (БАСГП), която вече има правото да носи името Феспа България.

 

 

FESPA е световната асоциация на рекламните производители, в която членуват 37 държави. Феспа България е една от тях. Fespa е организатор на най-големите изложения за сито, дигитален, широкоформатен и текстилен печат и е и най-голямата организация в света на печата.

„Това е огромна чест и шанс за нови възможности и развитие за нас! Благодарим на целият ни екип, благодарение на който стигнахме до тук“ – сподели управителят на GPTS Print Shop, Гергана Новева.

 

GPTS Print Shop предлага огромна палитра от продукти и услуги, благодарение на които да изградите доверие и уважение между Вас и Вашите партньори и клиенти. Изработваме, както всички видове хартиени изделия за офиса, магазина, салона, така и всякакъв вид външна и светеща реклама. Ние сме до Вас от идеята, до финалните щрихи, независимо дали става дума за визитка, календар, банер, билборд, брандиране на кола, сувенир и още, и още, до където ви стигне въображението, а може би и стъпка отвъд.

 

Източник: GPTS Print Shop

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.