HARDCORE PROFESSIONAL – нова маркетингова и следпродажбена стратегия на FACTOR.BG

1154
HARDCORE PROFESSIONAL – нова маркетингова и следпродажбена стратегия на FACTOR.BG

Произлизайки от истинския печатен и рекламен бранш, при това откъм производствената му страна, FACTOR.BG винаги е била фирма, ориентирана към професионалистите.

 

В последните 1-2 години забелязваме интересна пазарна тенденция – все повече фирми, предлагащи техника и консумативи за професионалисти, всъщност насочват усилията си към все по-нисък клас техника, все по-компромисни консумативи, като таргетират новосъздадени или съвсем малки бизнеси, които имат трудности с финансирането. Все повече хора, нямащи опит и знания в областта на рекламата и печата, влизат на този пазар. И разбират, че нещата никак не са розови.

Убедени сме, че има тясна взаимовръзка между подготовката и резултатите. Правилото на 7-те „П“ важи с пълна сила.

Когато човек реши да инвестира трудно спестените си финанси, често допълнени с „изгоден“ заем, няма място за грешки. Но как да разбере кое всъщност е правилният избор? При цялата безкрайна лавина от информация, сериозният проблем не е наличието на достоверна и полезна такава, а филтрирането на неточната, подвеждащата, манипулативната или най-често, просто чистосърдечно и добродушно некомпетентна информация. Истината е, че Интернет е трибуна за всеки, който иска да изрази мъдрите си мисли и прозрения. Профанизацията е абсолютна и повсеместна. Хората, които знаят много и са се доказали като професионалисти, вече избягват публично да коментират и да съветват, обезсърчени от гръмогласна опозиция на фейсбук-мъдреци, демонстриращи задълбочени познания по всички наболели световни въпроси – от безусловната необходимост да се добави лук при омесването на кюфтетата, до несравнимата руска оръжейна мощ!

Ако погледнем по-прозаично, за да успее един бизнес, особено начинаещ, трябват много неща. Но най-вече, трябва информация. Достоверна, надеждна, практически проверена информация.

Ако информацията е налична, следват други важни неща – маркетингово обучение, техническо обучение, техническа поддръжка, надежден сервиз…
Когато фирмата се развие, когато натрупа ресурс – финансов и технологичен, по-лесно е да се вземат правилните решения.

HARDCORE PROFESSIONAL е опит да се осигури възможност за достъп до тази информация на всеки, който желае да развива бизнеса си в областта на печата. Фокусът са новите бизнеси, малките фирми и тези, които желаят да работят като оператори.
Идеята е проста – професионални обучения за бизнес-собственици и оператори, включващи теория, практика, маркетинг…

Обученията ще бъдат само платени, само на живо, подсигурени с техника и консумативи за тестове. Лектори ще бъдат не само членове на екипа на FACTOR.BG, но също и външни професионалисти, доказани в своята сфера, хора, работещи в действащи фирми, собственици на бизнеси, професионални консултанти, преподаватели и т.н.

Датите и програмата на обученията ще бъде публикувана в PrintGuide.info и на сайта на FACTOR.BG (http://factor.bg/category/79/obuchenia.html) през следващата седмица.

Обученията ще започнат от началото на септември, като първото ще бъде посветено отново на сублимационния печат.

Разбира се, ние сме комерсиална организация и ще се радваме, ако някои от участниците в обученията станат и наши бизнес-партньори, закупувайки машини или консумативи от FACTOR.BG. Но целта ни е това да се случи само, ако на базата на защитения от тях сертификат „HARDCORE PROFESSIONAL“, те са анализирали пазарната ситуация и своите нужди и са уверени, че именно това е правилният избор. Защото има едно нещо, в което твърдо вярваме – само ако бизнесът на нашите партньори e успешен, то ние можем да бъдем успешни!

За тези, които изберат да работят с нас, сме приготвили и уникална програма за техническа поддръжка, следпродажбени обучения и приоритетен сервиз. Подробностите ще бъдат обявени също следващата седмица, но ще издадем един малък детайл – всеки широкоформатен фотографски, CAD/POS/GIS, сублимационен, солвентен или текстилен принтер ще бъде обслужван гаранционно на принципа „Сервиз до 48 часа или 100 лв. компенсация за всеки ден след това!“ – защото престоят е най-скъпото удоволствие за всеки HARDCORE PROFESSIONAL!

С пожелания за страхотни летни ваканции!
Екипът на FACTOR.BG

Интернет портал за печатни технологии.