Samsung се подготвя да навлезе на пазара за производствени мастиленоструйни машини?

988
Samsung се подготвя да навлезе на пазара за производствени мастиленоструйни машини?
Spread the love

Това заключение може да се направи от заявката за патент на Samsung за промишлена печатаща глава, подадена в патентното бюро на САЩ през октомври 2012 и публикувано преди около месец.

самсунг печатни глави

 

Патентът е свързан е мастиленоструйните печатни глави и метода на производството им. Самата печатна глава се характеризира като такава с повишена надеждност и намалена степента на замърсяване на мастилото.

Иновацията решава проблеми свързани с приложението на мастиленоструйния печат, при който изхвърленото от от дюзите мастило може да бъде замърсено с част от абсорбираното мастило при движението на главата или от материала използван при производството на печатната глава.

Като изобретатели са посочени няколко инжинера от Сеул и други градове в Южна Корея.

Източник: www.4-traders.com и www.print-forum.ru

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.