GCC представят два нови режещи плотера от серията Expert

3301

GCC – водещ производител на решения за визуални технологии, обяви официално пускането на нови модели режещи плотери – Expert Pro, както и ново допълнение входен клас режещ плотер с оптика за рязане по контур – Expert 24 LX.

Основни характеристики на режещия плотер Expert pro:
Expert pro е оборудван със серво двигател и се предлага в два размера, 60 и 132 см в комплект със стойка. В отговор на изискванията на производители, които използват векторно рязане, режещите плотери от серията Expert pro предлагат скорост до 60см/сек., и сила на натиск до 400гр., което обезпечава необходимото качество на работа. Добрата новина се допълва от факта, че освен с добри характеристики, плотерите ще се предлагат на невероятно достъпна цена. На българския пазар продуктите ще се предлагат от месец февруари 2011 г. от Адком, официален дистрибутор на GCC за България.

1. Гарантирано водене на медията до 5 метра – режещият плотер Expert pro се състои от най-добрите компоненти от предишните модели плотери и осигурява мониторинг на вала до 5 метра, което ще гарантира качество и намаляване на разходите за материали. Серво моторите не само повишават надеждността и прецизността в работата, но правят плотерите и много по-безшумни.

2. Програмно обезпечение – поради наличието на драйвер за Windows, Expert pro може лесно да се свърже като периферно устройство. Поддържа различни програми за работа с векторни обекти, включително Illustrator, CorelDraw, и др.

3. Контролен панел – лесен за използване 20-цифрен дисплей с 14 клавиша, които осигуряват лесен контрол и навигация. Контролният панел позволява на потребителя да управлява всички оперативни функции, включително офсет, режим на качество, скорост и натиск.
    

4. Expert pro поддържа три порта за свързване: USB, сериен RS232 и паралелен. Поддържането на три порта предлага гъвкавост и улеснен процес при работа с машината. USB порта осигурява бързо предаване на данните между плотера и компютъра.

Expert 24 LX притежава същия здрав корпус и идентични характеристики с предшественика си Expert 24 – сила на натиск 250гр. и скорост 60см./сек. В допълнение, моделът включва оптична система за позициониране AAS, която ще позволи на потребителите да изпълнят автоматично контурно рязане, за да удовлетворят нуждите на клиентите си. За производството на Expert 24 LX, също са използвани тествани компоненти, които гарантират качествено рязане и надеждност на машината на достъпна цена.

Основни характеристики на режещия плотер Expert 24 LX:
1. Система за оптично позициониране AAS – Accu-Aligning System, гарантираща точно рязане на предварително напечатани изображения по сложен контур, с използването на маркери.

2. Гарантирано водене до 3 метра – режещият плотер Expert 24 LX се състои от най-качествени компоненти и осигурява проследяване на вала до 3 метра, за да гарантира качеството на готовия продукт, намаляване на разходите за материали.

3. Програмно обезпечение – плотера Expert 24 LX поддържа най-използваните програми за работа, Illustrator, CorelDraw, AutoCAD и др., което позволява на всеки потребител да започне работа без излишни разходи. Наличието на Windows драйвер допълнително улеснява потребители и използването на машината като периферно устройство.

4. Потребителски интерфейс – лесен за използване контролен панел и специален софтуер VLCD (виртуален LCD панел) дават на потребителя нужното удобство и лекота на работа.

Източник: Адком, официален дистрибутор на GCC за България.

Интернет портал за печатни технологии.