Европейска премиера на нови печатни системи от HP Scitex

1690
Spread the love

HP ще представят последното си поколение латексови принтери на Fespa Digital в Хамбург. Компанията има най-голямата изложбена площ на изложението – 890 квадратни метра, а основният акцент е интеграцията.

Освен широка гама от широкоформатни машини, ще бъде показана цифрова преса HP Indigo 7500, както и оборудване и софтуер от партньори като Horizon, EskoGraphics и GMG. Целта е да бъде демонстрирана реална производствена среда. „За пръв път на Fespa ще представим трите основни подразделения на HP, единственото, което липсва, са ролните мастиленоструйни преси и вярвам, че те ще бъдат на следващата голяма Fespa,” каза Ronen Zioni, маркетинг директор за Европа, Близкия изток и Азия в HP.

Ключова позиция на шоуто тази година заемат новите системи с ширина на печат 3,2 метра HP Scitex LX850 и LX820. Шестцветните машини с разделителна способност 1 200 точки на инч имат максимална скорост от 177 кв. м. в час. Скоростта при печат с високо качество е 45 кв. м. в час. Освен това, LX850 включва голям брой подобрения за работа с различни материали, включително конфигурация за печат от рола на рола. Принтерите бяха показани на Sign Expo в Лас Вегас през миналия месец, но Fespa ще бъде европейската премиера на машините и мастилата HP LX610 Scitex.

Компанията ще проведе и семинари, за да представи решения, приложения и инструменти за бизнеса. „Искаме присъствието ни на Fespa Digital да бъде посветено на нещо повече от техниката, ще говорим за генерирането на съдържание, web-to-print и персонализираната информация, за цялата картина”, каза Zioni.

Източник: printweek.com
Текста написа: Мартин Новев

Биографична информация