Европейска премиера на нови печатни системи от HP Scitex

1687
Spread the love
HP ще представят последното си поколение латексови принтери на Fespa Digital в Хамбург. Компанията има най-голямата изложбена площ на изложението – 890 квадратни метра, а основният акцент е интеграцията.
Освен широка гама отширокоформатни машини,ще бъде показанацифрова преса HP Indigo 7500, както и оборудванеи софтуерот партньори като Horizon,EskoGraphics и GMG. Целта е да бъде демонстриранареална производствена среда. „За пръвпът на Fespa ще представим трите основниподразделения на HP, единственото, коетолипсва, са ролните мастиленоструйнипреси и вярвам, че те ще бъдат на следващатаголяма Fespa,” каза Ronen Zioni, маркетингдиректор за Европа, Близкия изток и Азияв HP.

Ключова позицияна шоуто тази година заемат новитесистеми с ширина на печат3,2 метра HPScitex LX850 и LX820. Шестцветните машини сразделителна способност 1 200 точкина инч имат максимална скорост от 177 кв.м. в час. Скоростта при печат с висококачество е 45 кв. м. в час. Освен това,LX850 включва голям брой подобрения заработа с различни материали, включителноконфигурация за печатот рола на рола.Принтерите бяха показани на Sign Expo в ЛасВегас през миналия месец, но Fespa ще бъдеевропейската премиера на машините имастилата HP LX610 Scitex.

Компанията щепроведе и семинари, за да представирешения, приложения и инструменти забизнеса. „Искаме присъствието ни наFespa Digital да бъде посветено на нещо повечеот техниката, ще говорим за генериранетона съдържание, web-to-printи персонализиранатаинформация, за цялата картина”, казаZioni.

Източник:printweek.com
Текста написа:Мартин Новев

Биографична информация