Интериорен проект за конкурса Малки герои на МБАЛ Пирогов залага на материали от Мираж Груп

2259
Интериорен проект за конкурса Малки герои на МБАЛ Пирогов залага на материали от Мираж Груп

Интериорният дизайнер Ралица Няголова участва в конкурса „Малки герои“ – идейни проекти за модерни интериорни пространства в детско отделение на болница „Пирогов“.

 

За тапетите и плакатите в проекта тя е избрала латексовата технология на HP, която се предлага от Мираж груп.

Можете да видите проекта на Ралица Няголова тук.

Тъй като детските болнични отделения са травмиращи за повечето деца, но посещенията в тях са неизбежни, интериорните дизайнери целят да направят престоя и консултациите малко по – приятни и закачливи, като създадат свеж и позитивен интериор.

 

 

В проекта на Ралица Няголова са заложени светли и не натрапчиви тонове и форми и екологично чисти материали, като акцентът е върху настилката, проектирана и създадена по високи модерни технологии, специално да служи в полза на обществото.

 

Разбира се, използвани са постери, плакати и други елементи, разведряващи обстановката и създаващи усещането, че се намираме в приказния свят на феите и „Малките герои“. Заложени са забавни игри, тъч скрийнове, таблети, регистрационни и информационни табла, облегчаващи чакащите пациенти.

 

За тапетите и плакатите са заложени материали, отпечатани с безвредните латексови мастила на HP, чиито представител за България са Мираж груп. Характерно за латексовата технология е че е екологично безвредна – без мирис  и не се драска. Лесно се измиват флумастри от тапетите – което е важно предимство за детските стаи. 

Можете да видите предимствата им в това видео:

 

За конкурса:
МАЛКИ ГЕРОИ – конкурс за идеи за интериорни пространства в Детско отделение на Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина „Пирогов“
Организатор: Академия Градът и Фондация „Америка за България“

Целта на конкурса е набиране на идейни проекти за създаване на модерна,  комфортна, приветлива и приятелска среда за децата – пациенти на УМБАЛСМ  „Пирогов“. 
Участващите в конкурса проекти могат да бъдат реализирани в рамките на бъдещата инициативата „Малки герои“ на Фондация „Америка за България“.

За контакти с Мираж груп:
Тел.: 082/ 826 993
Факс: 082/ 815 353
Русе 7012, ул. Николаевска 12, ет. 6,
office@mirage-group.eu

website Mirage
Facebook Page

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.