На специално органзираната конференция за клиенти DSCOOP в Дъблин, HP показа най-новите си иновации

1681
На специално органзираната конференция за клиенти DSCOOP в Дъблин, HP показа най-новите си иновации

HP представи подобренията на дигиталните преси HP Indigo 7800, 10000, WS6800, 20000 и 30000.

   

 

В допълнение на това, на конференцията на EMEA Dscoop за първи път беше представена  дигиталната преса HP Indigo 7r, заедно с осем други преси HP Indigo, които вече предлагат по-високо качество на печат, подобрена производителност и по-голяма гама на приложение.

 

„Нашите клиенти са гръбнакът на успеха на HP Indigo и днес, на най-голямата конференция на Dscoop EMEA досега, ние празнуваме пътя, който извървяхме заедно“, каза Алон Бар-Шани, генерален мениджър на отдел HP Indigo. „С напредъка в най-новите технологии, с новата многофункционалност на приложенията, както и с инвестициите, които направихме в инфраструктурата и развитието на продуктите и услугите, нашите потребители са готови да предоставят на своите клиенти възможности за непрекъснато бизнес развитие и стойност. “

Дигиталната преса HP Indigo 7r предлага дигитален печат с високо качество на ново равнище

дигиталната преса HP Indigo 7r – обновена преса с пълна гаранция и с висока производителност, предлага на доставчиците на печатни услуги (PSPs), желаещи да стъпят на пазара на цифровия печат, икономически ефективно решение посредством предимствата на доказаната по отношение на производителността и качеството технология – HP Indigo. Дигиталните преси HP Indigo 7r предоставят предимствата на водещите на пазара дигитални преси от серията HP Indigo 7000 на една по-ниска цена, като могат да бъдат модернизирани, за да включват понастоящем наличните функции на дигиталните преси HP Indigo 7800.

 

Продължаващ успех за HP Indigo 10000
Почти 200 броя от HP Indigo 10000 са инсталирани за клиенти в 32 страни по целия свят. Средните обеми на печат на тези клиенти са се увеличили повече от два пъти спрямо предходната година, и над 20 потребители са добавили многокомпонентни устройства.

„Ние имаме първия HP Indigo 10000 в Ирландия и В2 плюс платформата на пресата ни позволява да бъдем над средното ниво и да увеличим производството над цифровите количества, както и да бъдем конкурентни на литографския пазар“, каза Мал МакГоуън, собственик на McGowans. „Сега можем да предложим на нашите клиенти същото качество, медиен диапазон и обеми за всички техни дейности, но с всички предимства и гъвкавост, характерни за дигиталните технологии“.

 

Най-новите подобрения в пресата включват напредък по отношение на еднородността на цвета, производителността и използваемостта. HP Indigo 10000 също така се отличава с разширения си обхват на приложение, който в възможен благодарение на допълнителните мастила, включително HP Indigo ElectroInk бяло.

Подобренията в HP Indigo 7800 и WS6800 довеждат производителността и многостранното приложение до едно ново ниво

Новите възможности на дигиталните преси HP Indigo 7800 бяха демонстрирани за първи път в Европа днес. Новите интелигентни възможности за управление на цветовете позволяват цветът да се възпроизведе лесно в последователни и различни обекти. Indigo 7800 вече поддържа печат върху платно, в допълнение към синтетичните субстрати и лентикулярни приложения, използващи One Shot Color технологията, като предлага допълнителна диференциация с новото ElectroInk Флуоресцентно Розово (Fluorescent Pink ElectroInk).
Смарт Планирането (Smart Scheduling) повишава производителността с до 50 на сто за работна смяна (2) чрез улесняване и оптимизиране на управлението на опашката, като позволява безпроблемни проверки по време на печат. HP SmartStream Production Pro Print Server 5.1 осигурява 30 на сто по-високо RIP време за продължаване на работа по комплексни задачи.

 

Дигиталната преса HP Indigo WS6800 продължава да повишава производителността на преобразувателите на тесни етикети с лесно управление на цветовете, съкращаващо времето за настройки. Сега тя предлага и Michelman DP680 Primer за допълнително разнообразие и намалява разходите за полагане на основа.

„Поддържането на равномерен цвят и правилното съчетаване на цветовете са от решаващо значение, за да можем да отговорим на нуждите на нашите клиенти и да спазим производствения си график“, казва Айбан Сид, президент на Germark.“ През последните 12 месеца ние използваме новите възможности на инлайн спектрофотометъра на нашия HP Indigo WS6800 и определено отчитаме скок в производителността благодарение на по-бързото съчетаване на цветовете, както и по-равномерен цвят.“

 

Новите подобрения в дигиталните преси HP Indigo 7800 и WS6800, отнасящи се до опазването на околната среда, минимизират нуждата от допълнително масло за изображения. Клиентите, притежаващи HP Indigo 7500, 7600 и WS6600 вече могат да модернизират  своите дигитални преси, като получат тези нови функции на пресите 7800 и WS6800.

 

Клиентите на HP Indigo трансформират опаковъчната индустрия
В Dscoop EMEA, HP обяви, че водещата на пазара компания за гъвкави опаковки UNI Packaging инсталира втора преса HP Indigo 20000, като планира по-късно тази година да инсталира и трета. Тази инвестиция е част от дългосрочен план за увеличаване на производствените възможности на този бързо разрастващ се пазарен сегмент през следващите 4-5 години.

„Качеството на продукцията и технологиите с висока производителност са ключовите фактори, които гарантират успеха на нашия бизнес и стойността, която предлагаме на нашите клиенти“, каза Франк Кеърсмел, отдел Групово развитие на бизнеса на UNI Packaging. „Ние сме развълнувани от възможностите за бизнес, които се разкриват чрез работата ни с HP Indigo 20000, и с нетърпение очакваме нашата роля в дигиталната революция на пазара на гъвкави опаковки да стане дори по-голяма.“

 

Стъпвайки на доказаните си възможности за печат на гъвкави опаковки и чувствителни на натиск етикети, HP Indigo 20000 Digital Press ще подчертае и широката си гама на приложение, чрез производство на  свиваеми ръкавни етикети и обиколни (ролкови) етикети.
Освен това, HP Indigo 30000 Digital Press сега печата и върху метализирани медии. На конференцията на EMEA Dscoop, пресата ще демонстрира двойно лакиране с едно минаване с TRESU iCoat 30000 Twin.
Допълнителни възможности в работата и в сферата на услугите
 
HP SmartStream Designer за Adobe Illustrator в момента е достъпен за по-широк кръг потребители на HP Indigo, като предлага разширени възможности за печат на променливи данни за приложение върху етикети и опаковки, включително и достъп до възможностите за автоматизирано проектиране на HP SmartStream Mosaic.

За потребителите на HP Indigo, HP също така въведе HP Service Advantage, който включва HP Indigo Printbeat – инструмент, който предоставя на клиентите по-добър поглед върху работата на пресата и предлага непрекъснати оперативни подобрения. Като част от Service Advantage, програмата Customer Excellence предлага на потребителите на Indigo инструктаж за работа и производство „стъпка по стъпка” на място.

 

В допълнение, HP Service Advantage предлага на потребителите нов тип обучения, представляващи комбинация от виртуално обучение в индивидуален ритъм и водени от инструктор уебинари в класна стая, които се фокусират върху практическия опит. HP наскоро отвори разширен Опитен център в Барселона с цел да подпомогне обучението на клиентите си и нуждите за развитие на бизнеса.

 

Източник: 3 принт

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър