Новости от HP по време на Fespa 2017

1053
Новости от HP по време на Fespa 2017

HP вдъхновява доставчиците на големия формат в дигиталният печат да преоткрият нови възможности на Fespa 2017.

На 8 май 2017 г. в Хамбург, Германия на международното изложение Fespa 2017 HP Inc. обяви наличието на нови решения за доставчиците на широкоформатни печатни услуги на HP, за да развиват бизнеса си в областта на маркирането, декорацията и дисплея с иновативни възможности в производството и приложенията.

Компанията представи новите принтери HP Latex 3600 и 3200, опцията за гъвкав печат за печатане на HP Scitex 17000 Press и HP PrintOS за латекс и Scitex HDR преси.

 

HP Latex 3200

На снимката: HP Latex 3200

 

HP Latex 3600
На снимката:HP Latex 3600

3.2-метровите принтери HP Latex 3600 и HP Latex 3200 поддържат по-висок обем на печат и подобрен месечен работен цикъл. Принтерът HP Latex 3200 е подходящ за големи доставчици на печатни услуги, за да произвеждат широка гама от приложения с висока производителност и с високо качество за реклама на дребно / външна реклама, събития / изложби, автомобилни графики и интериорен декор. HP Latex 3600 е предназначен за още по-големи доставчици на печатни услуги, които се нуждаят от продължително и непрекъснато печатане. Той може да достигне производствени върхове от до 35 000 квадратни метра на месец и е идеален за производство на специални приложения, като например банери, беклит(backlit), стенни облицовки и други. Новите принтери HP Latex 3600 и HP Latex 3200 предлагат:

  • Специален режим на облицовка, с подобрена цветова консистенция за трудни задачи
  • Намалява загубата на медиите, спестявайки до един линеен метър на ролка, използвайки HP Latex Media Saver.
  • По-ниските разходи за труд, един оператор може да управлява до четири принтера едновременно.
  • Автоматична поддръжка на печатащи глави, спестявайки време и пари.
  • Намалени разходи – ролки за тежки товари за по-малко смени на ролките, 10-литрови разфасовки на мастило HP за работа през цялата нощ. (HP Latex 3600)

HP Inc. представя Latex Pring and Cut Solutions, за да опрости и ускори производството на знаци и дисплеи.

HP Inc. обяви HP Latex 300 Print and Cut Series, двойно устройство за едновременно отпечатване и рязане в един работен процес, осигуряващо 50% икономия на време.

Проектирани за магазини и доставчици на печатни услуги (PSP), с цел да помогне за тяхното бизнес разрастване. В тази връзка 54-инчовите HP Latex 315 Print and Cut и 64-инчовите HP Latex 335 Print and Cut Solutions предлагат драстично по-ефективно производство за широк кръг от приложения като висококачествени графики за подове и прозорци, както и стикери и персонализирано облекло.

Латексовите принтери на HP помагат на редица клиенти, от магазини за малки знаци и копирни магазини до високопроизводителни доставчици на печатни услуги, за печат на разнообразни приложения без време за съхнене с бърза обращаемост и монтаж. Портфолиото включва:

  • Принтери HP Latex 300 series: новите принтери HP Latex 315, 335 и 365 осигуряват високо качество на изображението, производителност и издръжливост при висока скорост за доставка през същия ден.
  • Наскоро представените принтери HP Latex 560 и 570 помагат на клиентите да управляват разнообразие от висококачествени задания за печат и заявки от типа „в последният момент“ в производството при ниска първоначална инвестиция.
  • Новият HP Latex 1500 принтер предлага стабилно и достъпно решение за висококачествени супер-широки вътрешни и външни приложения.
  • Принтерите HP Latex 3100 и 3500 са идеални за обемно и висококачествено производство на приложения, което се постига чрез по-малка ангажираност на оператора, възможност за зареждане на по-голямо количество медия и 10-литрови касети с мастило.

 

Hp Latex 315 Print and Cut

На снимката: Hp Latex 315 Print and Cut

 

Hp Latex 335 Print and Cut
На снимката: Hp Latex 335 Print and Cut

Източник: Мираж Груп

Вижте профила на Мираж Груп в каталога Полиграфия Инфо

Интернет портал за печатни технологии.