Принтерите на HP с латексовите и UV мастила увеличиха производителността на Inkjet International

2012
Spread the love

В последните три години компанията е заменила принтерите със солвентни мастила с нови машини HP Scitex. Процесът е довел до повишена ефективност и производителност.
Inkjet International е специализиранав областта на външната реклама иширокоформатния печат. Компанията отДалас, САЩ е инвестирала в нови печатнисистеми по време на тежкия за графичнатаиндустрия период. Затова в момента,докато икономиката се възстановява,има по-добри възможности за развитиеот конкурентите си. Inkjet International разполагатс три мастиленоструйни принтера HP ScitexXP5300, един плосък UV принтер HP Scitex FB6100 ипринтер HP Scitex LX600 с латексови мастила.Така компанията е сред малкото в района,която разполага с усъвършенстванисистеми за печат, които не са солвентни.

„Inkjet International винаги сапланирали внимателно технологиите иуслугите, които предлагат. Дори в труднитеикономически условия от последите тригодини, беше приоритетно да инвестирамечаст от печалбата си в техника, коятони помагат да обслужваме клиентите сипо-добре”, каза Jittu Sarna, собственик иуправител на Inkjet International. „Използванетона ултравиолетови и латексови системие тенденция с нарастващо значение вграфичната индустрия. Докато икономикатаима растеж, тези високо производителни,по-екологични и ефективни машини щепоемат натоварването от новите поръчки.”

Inkjet International са сезапознали с предимствата на печата сUV мастила от първа ръка,когато са купили първата си такавасистема, HP Scitex FB6100. Плоският принтер сширина на печата 3,2 метра помогнал накомпанията да разшири производствотоси на табели за търговски обекти. Малкопо-късно, компанията въвела употребатана UV принтерите за печатот рола на рола на HP. InkjetInternational заменили 14 принтерасъс солвентни мастила с 3 машини XP5300,със съвкупна скорост на печат 900 кв. м.в час. Това позволява на компанията даизпълнява поръчки за 15 минути.

„Бързата реакция еключова за успешния бизнес, затоваинвестирахме в принтерите на HP Scitex” ,допълни Sarna. „Можем да произведем повечеот 120 билборда с размер 4х15 метра за 24часа с XP5300. За да постигнем тазипроизводителност, трябваше да използваме12 или повече солвентни принтера”.

HP Scitex LX600 Printer also епомогнал на компанията да разшириприсъствието си на пазара с продуктиза спортни събития и в областта навътрешна декорация. Преди инсталиранетона LX600 компанията е изпълнявала тозитип чрез печат на скъпа фотохартия спринтер с мастила на водна основа.Принтерът HP Scitex ни осигурява по-голямапечалба, като предлага подобно качество,до 1 200 dpi, съчетано с възможност за печатна по-евтини медии. Това дава новивъзможности като вътрешно декориранена офиси.

Работата на InkjetInternational с хокейния отбор Dallas Stars ибаскетболния Dallas Mavericks е създала трайнавръзка. Компанията печата оформлениетона двата отбора, както и на много отспонсорите им.

inline_209_https://printguide.info/images/2011-02-14.png
На снимката: HPScitex XP5300 – машина за печат на билбордии знамена с резолюция до 360 точки на инч,скорост ост 300 кв. м. в час и ширина напечата 5 метра.

Източник:whattheythink.com
Текста написа: МартинНовев

Реклама
www.bgoferta.info
Акоимате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външнареклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, тоwww.bgoferta.infoе точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различнипечатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката навашия продукт. Чрез www.bgoferta.info,оформяте вашетозапитване заизработката на желания продукт и получавате оферти директно отпечатниците. Използвайте бутона „Поискайоферта“.

Биографична информация