HP обявиха, че предлагат най-оптимизирания за съвместна работа широкоформатен принтер в света

1651

Мултифункционалното устройство позволява на всеки от членовете на дизайнерския екип да отпечатва голямоформатни копия на проектите си чрез мрежов интерфейс по всяко време.

“Представяме ви не само принтер, а инструмент, който ще промени процесът на създаване на дизайн”, каза Christopher Morgan, вицепрезидент на HP. “С платформата HP ePrint, подобрена за нуждите на техническия пазар, професионалистите в областта на дизайна могат да се съсредоточат върху изграждането и изпълнението на идеите си, вместо да управляват тромавите процеси по оформлението и печата”

HP Designjet T2300 eMFP  е създаден, за да улесни работата на средни и големи фирми, в областта на архитектурата, инженерните решения и строителството. Широкоформатното мултифункционално устройство позволява на потребителите лесно да сканират документи и да ги качват в интернет и да печатат навсякъде, където е нужно – от срещи на екипът, който работи по проекта в централния офис до представяния на клиенти и дори до мястото на строежа.

HP Designjet T2300 eMFP има две едновременно заредени рула с материал и функции за копиране и сканиране, които могат да работят едновременно. Машината е създадена, за да повиши производителността при всяка от изброените ситуации като възпроизвежда няколко проекта едновременно.

Новата платформа на HP ePrint & Share опростява процесът по отпечатване на технически чертежи. HP ePrint & Share осигурява на архитектите лесен достъп до плановете им, възможност за настройка на разположението им върху страниците и бързо създаване на файлове за печат. Потребителите могат и да качват файлове в мрежата с едно кликане с мишката по време на печата за лесен и бърз обмен на информация с отдалечените екипи, които работят по проекта.

Източник: hp.com

Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.