HP организират конкурс за потребителите на печатни машини Indigo

1584
Spread the love

HP вече приемаt кандидатури за конкурса за цифров печат с машини Indigo, с който компанията показва високото качество и новаторските резултати, постигани от потребителите на Indigo.
Конкурсът е отворен за всички печатници, които разполагат с HP Indigo,както и за клиентите им. Toй включва шест категории –маркетингови материали, промоционални материали и пощенски кампании,публикации, както и специална категория за поръчки с особениизисквания. HP приемат и участници в новата категория, посветена наопазването на околната среда за продукти с послание в тази насока и/илитакива, отпечатани на рециклирани материали.
 
Alon Bar-Shany, вицепрезидент на Indigo подразделението на HP, каза:“В последният ни конкурс през 2008 имаше повече от 450предложения от 31 страни, които включваха впечатляващи примери запредимствата на технологията, която предлагат пресите Indigo. Тазигодина очакваме да видим дори по-високо качество и по-широка гама отмедии.”

HP ще обяви до три победителя във всяка от категориите по време на Ipex2010 през май в Бирмингам. На щанда на производителят ще бъдат изложении продуктите, които участват в конкурса. Крайният срок за включване вконкурса е 31-и март. Няма ограничение за броя поръчки, с които може даучаства всеки потребител, нито такса за участие.

inline_840_https://printguide.info/images/2010-03-18.jpg
На снимката:HP Indigo 5500

Източик: www.hp.com
Текста написа: Мартин Новев

Биографична информация