HP помага на компаниите да използват персонализацията в своя полза

914
HP помага на компаниите да използват персонализацията в своя полза

HP Graphics Solutions представи набор насоки за персонализация за компании и марки, които искат да ускорят бизнес развитието си и да подобрят интеракцията си с потребителите.

HP представи документ, наречен The Personalization Pinwheel. Неговата цел е да помогне на марките и компаниите да се ориентират в нарастващия пазар на персонализирания печат. Той е базиран на прозрения, извлечени от над 45 милиона онлайн разговора. Насоките гравитират около мотивацията на клиентите, свързана с персонализацията – от корици на списания до опаковки на стоки и как компаниите могат да печелят от това.

 

The Personalization Pinwheel

„Персонализацията е мощен инструмент , който да създава смислени взаимоотношения с потребителите. Тя засилва лоялността към марката и едновременно с това ускорява ръста на бизнеса и излизането на пазара,“ казва Nancy Janes, глобален директор на пазарните иновации, HP Inc. „Възможностите за дигитален печат на HP трансформират начина, по който потребителите общуват с марките чрез персонализирани опаковки и продукти.“

„В нашите очи, персонализацията означава много повече от индивидуализиран или стилизиран продукт,“ каза Charles Ohiaeri, изпълнителен директор на опаковките и доставките, Zazzle. „Тя ни позволява интелигентно да контролираме преживяването на хората в нашата общност – творци, дизайнери и клиенти. Решенията за дигитален печат на HP ни позволяват да служим на клиентите си по начини, които не сме знаели, че са възможни.“

Изследването на HP разглежда следните предимства на дигиталния печат в Personalization Pinwheel:

  • Уникален отпечатък: печелене на пазарен дял чрез уникални предмети за колекциониране;
  • Развейте знамето си: интеракция с потребителите чрез персонализирани продукти, базирани на традициите или ценностите;
  • Индивидуално разглеждане на историите на клиентите чрез персонализиран печат;
  • Възможност за клиентите да създадат собствени асоциации с марката и продуктите, базирани на уникалните си предпочитания;
  • Изграждане на трайна връзка – ръст чрез подаръци и електронна търговия, базирани на изцяло персонализирани продукти;
  • Създаване на стойност и диференциация чрез осигуряване на възможност на клиентите да изкажат мнението си за социални или екологични казуси.

Можете да научите повече за HP Personalization Pinwheel и какво може да направи персонализацията за вас, като се регистрирате за уебинара на 23-и януари тук.

Можете да свалите инфографиката оттук.

Източник: hp.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.