HP представи най-сигурните широкоформатни принтери за географски карти в света

841
HP представи най-сигурните широкоформатни принтери за географски карти в света

HP Inc. Представи принтерите HP DesignJet T1700. Това е ново поколение решения с ширина на печат 112 см за CAD и географски информационни системи. Те печатат документи и карти с високо качество и скорост и ново ниво на сигурност.

 

 широкоформатни принтери за географски карти

 

Новите възможности на HP DesignJet T1700 го правят най-сигурният широкоформатен принтер за работни групи, който е на пазара в момента. Подобрената сигурност е изградена с идеята се помогне на организации да печатат CAD и GIS документи като машините и данните са защитени от неоторизиран достъп. Това е ориентирано най-вече към ограничаване на злонамерен достъп до инфраструктурна информация, планове за сгради, газификация, електрификация и снабдяване с газ.

Сигурност
„Сигурността е основно съображение за днешните компании, защото днес все повече устройства са свързани и преобладават в офисни пространства с общи пространства. В същото време, пробойните в сигурността нарастват с притеснителни темпове. В първата половина на 2017, в световен мащаб, неоторизираният достъп до информация се е увеличил с над 160%,” каза Guayente Sanmartin, глобален ръководител на широкоформатния печат, HP „Принтерите HP DesignJet T1700 включват уникални технологии за сигурността, проектирани да защитават принтерите в корпорациите, документите и данните.“

Функциите включват нов твърд диск с автоматично криптиране, който може да бъде прочетен само от самия принтер, дори да бъде изваден от устройството. За допълнителна сигурност, HP Secure Boot осигурява защита на BIOS, а Whitelisting3 позволява само одобрен фърмуеър да бъде инсталиран и стартиран на устройството.

Бърз печат чрез мощен процесор
GIS файловете имат размер, който постоянно се увеличава. Същото се отнася и за сложността и данните им. За да осигури бързата им и лесна обработка новият HP DesignJet T1700 предлага нова, мощна архитектура за обработка и 500 харддиск.

HP DesignJet T1700 осигурява и подобрено качество на възпроизвеждането на цветовете за по-точни карти и планове. Нов набор от шест HP Bright Office мастила с настроени цветови профили и High Density Printhead осигуряват ярки цветове и точен и качествен отпечатък.

Източник: пресинформация на HP
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.