HP стартираха онлайн услуга за печат

2053
Spread the love

HP стартираха мрежата PSP (Print Service Provider), онлайн услуга, която позволява на потребителите на печатни услуги да намират изпълнители на поръчките си близо до себе си.
С помощта на PSP потребителите могат да откриват изпълнители напоръчките си за визитни картички, професионални фотокниги, материали завъншна реклама, отпечатъци с изложбено качество, брандиране наавтомобили, билборди, етикети, опаковки и други.

Достъпът до мрежата става на www.hp.com/go/pspnetworkили през порталът HP Graphic Arts. Системата е разработена за употребаот специалисти в областта на графичния дизайн и рекламата в Европа,Близкия изток и Африка. Целта й е да помогне на потребителите данамерят място за изпълнение на поръчките си за цифров печат.

Приложението е лесно за употреба и не изисква регистрация, достатъчно еда посочите държава и тип на изделието, което желаете да отпечатате.България също присъства в списъка на страните, в които можете датърсите и има достатъчен брой резултати. Има възможност за добавяне наград и пощенски код за по-точен резултат. При търсене в категорията“Книги и ръководства”, държава България, градСофия, приложението връща 7 резултата.

Потребителите получават списък от доставчици на печатни услуги и иметона компанията, града, пощенския код, списък с предлаганите услуги ивръзка към интернет страницата на компанията.

inline_502_https://printguide.info/images/10-01.jpg

Източник: www.hp.com

Текста написа: Мартин Новев

Биографична информация