SAi FlexiPRINT HP Edition

915
SAi FlexiPRINT HP Edition

SAi FlexiPRINT HP Edition е решение за управление на печата и рязането, сертифицирано за сериите на HP 300 и 500 и други машини.

Контролерът предлага интегрирано управление на печат и рязането с висока точност и лесна за използване потребителска среда. Той позволява лесно създаване на голям брой контури за рязане във всеки векторен или растерен файл с малък брой стъпки и от едно приложение. SAi Flex поддържа над 1000 машини с ръчно и автоматично засичане на марките за рязане. Софтуерът може и да комбинира задачите за печат и рязане, за да пести материал или да оптимизира поръчките като ги раздели на малки панели, с които устройството може да се справи.

 

SAi FlexiPRINT HP Edition

PDF RIP
SAi FlexiPRINT работи с PDF-и по-бързо и с по-високо качество, защото не преобразува файловете преди печат. Той се справя с прозрачните обекти и слоевете с лекота и осигурява ефективност и възможност за успоредна обработка на няколко файла.

Интегрирани HP медийни библиотеки
Онлайн медийните библиотеки на HP позволяват сваляне на най-новите настройки за материали и режими на печат директно на принтера. Те се синхронизират автоматично с Flexi и правят работата по-ефективна.

Ръчно и автоматично комбиниране на задачите
Автоматизираното съчетаване на поръчките оптимизира използването на устройството и материала като групира различните поръчки в една задача за печат. Ръчният режим позволява пълен контрол и лесно комбиниране на поръчки в различни страници, елементи или сепарации на една задача за печат.

Безплатно мобилно приложение
През него можете да получите в движение достъп до списъка с поръчки, информация за производството и тенденциите на iPhone или Android устройство. Приложението се свързва с Flexi и показва структурирана информация, която помага за пресмятане на разходите и ефективно ценообразуване.

HP Wallart предлага лесно производство на впечатляващи тапети. Достъпни са и онлайн инструменти за ценообразуване, съхранение на поръчки, генериране на доклади, форум, видеоръководства за поддръжка от HP, шаблони за брандиране на автомобили, знаци, лога, библиотеки с шрифтове и клипарт. Контролерът включва и Wizard за лесно управление от неопитни потребители.

Източник: thinksai.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.