Водещият web-to-print доставчик Infigo става глобален партньор на HP

1144
Водещият web-to-print доставчик Infigo става глобален партньор на HP

Infigo Software Limited стана член на партньорската програма на HP SmartStream

hp smartstream infigo

С постоянно променящия се web-to-print пазар, нуждата да се адаптираш, за да оцелееш е по-силна от всякога. Създаването на нови продукти, решения и канали за комуникация, както и ангажирането на клиентите, партньорите и персонала им, е единственият път към успеха. Infigo е иновативна компания, която продължава да търси по-добри начини да осигури подобрено финансово представяне на печатниците и клиентите им.

С присъединяването си като партньор на HP SmartStream Infigo се включва в група водещи доставчици за индустрията, които могат да предоставят цялостни решения за почти всяко приложение. Основната цел на Infigo за 2016-2017 е увеличаване на печалбата за потребителите и техните клиенти чрез автоматизация и интеграция. От компанията казват, че партньорството и интеграцията с работния процес на HP са ключа към тази цел.

Базираната във Великобритания софтуерна компания, която има офиси и в Европа и САЩ вече е сред 139-те партньора на HP от цял свят и един от едва 14 доставчици в web-to-print категорията. Присъединяването към програмата става след строг процес на кандидатстване, тестване на качеството на web-to-print решения на Infigo като Catfish и MegaEdit, както и на кросмедия маркетинг решението на компанията, Symphony.

Процесът започна на изложението Dscoop в Дъблин през юни 2015 и продължи с демонстрация на възможностите на софтуера на Infigo от управителя Douglas Gibson. Той каза „Наистина сме горди и развълнувани, че Infigo беше приета като предпочитан партньор на HP, в ролята им на лидери в печатната индустрия. Знаем, че софтуерът ни има потенциал да революционализира много пазари чрез печата. Бяхме подложени на щателна инспекция от HP, затова преминаването на теста превръща нас и продуктите ни в международен знак за качество, докато продължаваме експанзията си в Европа, САЩ и отвъд.“

Източник: http://www8.hp.com/

Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.