В цифровия век, печатните материали все още са N1

1977

Според проучване на HP, печатните материали са на първо място при взимане на важни бизнес-решения.

Специалисти от компанията HP проведоха изследване сред 1439 служители и консултанти в компании представители на малкия и среден бизнес от Италия, Германия, Великобитания, Испания, Холандия, Русия и Франция. Целта на проучването е да се отговори на въпроса, в какви ситуации и при какви обстоятелства и по-важното, с помощта на какви инструменти, измежду настолен компютър, ноутбук, таблети и смартфони, печатни материали, химикал и лист хартия или други, служителите и консултантите в компаниите взимат важни решения свързани с работния процес.

Конкретният въпрос, който е бил използван в проучването е: В какви ситуации и с използването на какви инструменти, взимате важни решения във вашата работа? Резултатите от изследването показват, че със 77% печатните материали категорично печелят надпреварата като най-използван „работен инструмент“. В хода на изследването става ясно, че 78% от анкетираните посочват, че за взимане на решение им помага и ноутбук или персонален компютър, за 51 % от значение е калкулатора, а за 19 – мобилни устройства като таблети и смартфони.

По мнение на специалистите от HP, изследването е позволило освен познание за разбиране на механизма при взимане на работни решения и налагането на важен извод относно основните инструменти при взимането на решенията. Оказва се, че въпреки напредъка на технологиите през последните години, печатните материали и хартиените носители се ползват все още с много голяма популярност.

Източник: news.pechatnick.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.

Тагове