Мираж Груп ще покаже HP Designjet L25500

2737

Демонстрация на принтера ще можете да видите на щанда на фирмата, по време на Print Imaging & Sign Expo Интер Експо Център – 05-08.10.2011, щанд C4, зала 2.

Латексовите технологии на HP предлагат повече разнообразие с грижа за околната среда
Новите принтери за широкоформатен дигитален печат от HP, използващи латексови мастила дават възможност за високопродуктивен печат, изработване на разнообразни приложения и безвредно производство.

hp_desigjet_l25500

Иновативните HP латексови мастила на водна основа намаляват негативното въздействие от печата върху околната среда. Отпечатъците, без миризма, създадени с латексовите мастила на HP излъчват много ниски нива на VOC (летливи органични съставки). Не се изисква специална вентилация, не се изисква разрешение за изпарения във въздуха, като по този начин се осигурява подобрена работна среда. Латексовите мастила не създават озонови излъчвания по време на печат, не съдържат опасни замърсители на въздуха или дразнещи вещества, не са запалими или взривоопасни.

Освен, че използват една екологична технология за печат, принтерите HP с латексови мастила имат и други предимства, които ги правят изключително привлекателни за доставчиците на печатни услуги.

  • Приложенията излизат напълно сухи от принтера – времето за производство е значително съкратено с напълно сухи и готови отпечатъци. Латексовите мастила се изсушават напълно още вътре в принтера, а след като излязат от него са напълно готови за ламиниране, употреба, подготовка или транспортиране.
  • Печатащи глави, които могат да се подменят лесно от потребителя – с лесните манипулации при подмяна на печатащите глави се избягват закъсненията и като цяло се съкращава времето за производство. Печатащите системи HP, използващи оригинални HP печатащи глави и HP латексови мастила на водна база не изискват ежедневна поддръжка на печатащите глави, тъй като принтерът извършва напълно автоматизирана проверка и поддръжка на системите.

Принтерът HP Designjet L25500, предоставя възможност за създаване на нови приложения с голямо разнообразие. С високата резолюция на печат до 1200 dpi, автоматична калибрация на цветовете и медиите в комбинация с оригиналните HP латексови мастиала, HP печатащи глави и оригинални HP медии могат да се изработят висококачествени и изключително издръжливи приложения за външна и вътрешна употреба (до 5 години ламинирани и до 3 години неламинирани)

Иновативните латексови технологии на HP предлагат на печатарите напълно нова алтернатива. Освен, че тези технологии са високопродуктивни, те са проектирани с грижа за околната среда и дават началото на нова ера в широкоформатния дигиталeн печат.

Заповядайте на щанда на Мираж Груп на Print Imaging & Sign Expo Интер Експо Център – 05-08.10.2011, щанд C4, зала 2.

лого мираж груп                                                                    

Интернет портал за печатни технологии.