Нова система HP Latex 335 Print&Cut в Принт Груп

1540
Нова система HP Latex 335 Print&Cut в Принт Груп

Тепеде България инсталираха в едно от големите копирни студия нова HP Latex 335 Print&Cut. Машината е на разположение на клиентите от началото на месеца.

Принт Груп разполагат с няколко НР широкоформатни машини за чертежи. За тях новата машина е естественото разширяване на бизнеса позволявайки им да предлагат услуги, типични за sign shop комапаниите. Принт Груп залага на HP Latex 335 Print&Cut за да могат да отпечатат бързо и лесно плакати, винили, Roll-Up дисплеи, канави и други за външно и вътрешно приложение. Със системата Print&Cut, ще може да отпечатват и изрязват стикери от PVC фолио и др.

 

HP Latex 335 Print&Cut

С технологията на HP Latex 335 Print&Cut може да се печата и след това да се реже и/или ламинира веднага, за разлика от солвентните и други технологии на печат, изображението излиза абсолютно сухо от машината. Също така, за разлика от други Print&Cut системи, НР разполага с две отделни машини, работещи с един софтуер, което позволява да се печата и реже едновременно. Това спестява много време и продукцията може да бъде издадена още в същия ден. Машините HP Latex Print&Cut се предлагат от Тепеде България ООД

 

HP Latex 335 Print&Cut

Информация за Тепеде България ЕООД
Тепеде България предлага на своите клиенти широкоформатни машини на: EFI, MUTOH, OKI, Hewlett Packard, SignRacer, Neolt, ES–TE, CRUSE; софтуер на: Caldera, Onyx, Scanvec Amiable; мастила на: OKI, Mutoh, Hewlett Packard, Magenta Vision, Triangle, InkTeck; материали за печат с воднобазирани, солвентни, UV и латексови принтери.

гр. София
бизнес сграда в кв. Овча купел на ул. „Александър Геров“ No 15, ет. 1
Тел.: 02/ 963 46 79
Тел.: 02/ 421 99 22
www.tepede.bg

Профил на Тепеде България ООД в каталога Полиграфия Инфо

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.