Нови принтери за широкоформатен дигитален печат, използващи латексови местила, ще представи HP на FESPA 2010

1860

HP ще демонстрира широка селекция от решения за дигитален печат по време на изложението FESPA 2010 в Мюнхен, както и нови широкоформатни принтери, използващи иновативни латексови технологии, които намаляват вредното влияние от печата върху околната среда.

Новите предложения, които ще могат да бъдат видени на щанда (зала B2, щанд 120):

  • HP Scitex LX800, 3.2 метрово решение, което разпростира предимствата на HP латексовите технологии на пазара на индустриалния широкоформатен дигитален печат, чрез възможността за производство на високо доходоносни приложения, гарантиращо бързо възвръщане на инвестицията.
  • HP Scitex LX600 с възможност за едновременен печат върху две ролки, базиран на латексовата технология за печат на HP.
  • HP Scitex TJ8600, най-новият принтер от Turbojet серията, за ускоряване на процеса на преминаване от солвентен към UV печат.
  • HP Designjet Z5200 предназначен за по-малки компании, които искат да навлязат на широкоформатния пазар.

В допълнение към новите продукти на щанда ще бъдат демонстрирани и принтери за широкоформантен печат на разнообразни външни и вътрешни приложения:

  • HP Designjet L25500, който предлага лесна експлоатация и поддръжка и възможност за печат на широка гама приложения – от различни вътрешни дисплеи и стенни декорации до външни банери и покривала за превозни средс
  • HP Scitex FB7500, който предоставя водеща в бранша производителност и скорост на печат.
  • HP Scitex XP5300, проектиран за големи обеми печат в индустриални условия и предлагащ мощна комбинация от високи скорости и висококачествени UV мастила.
  • HP Scitex XP2750, 3.2 метров широкоформатен UV принтер с нов интегриран флатбед модул за осигуряване на висококачествен печат както на гъвкави така и на твърди медии. С максимална скорост на печат от 110m²/h, принтерът е идеален за производители, които се стремят да бъдат гъвкави на пазара, като непрекъснато разширяват портфолиото на предлаганите от тях продукти.

За повече информация Мираж Груп ООД – официален представител на HP (широкоформатен печат) за България.

office@mirage-group.eu
www.mirage-group.eu
Вие и HP на FESPA 2010

                                           

Интернет портал за печатни технологии.