Ново поколение WallArt Suite от HP на Heimtextil 2016

1087
Ново поколение WallArt Suite от HP на Heimtextil 2016

На изложението Heimtextil във Франкфурт HP представи новото поколение на HP WallArt Suite, лесно за употреба и иновативно web-to-print решение, предназначено за малки средни печатници, които се занимават с интериорна декорация.

WallArt Suite

 

Уникалната технология е разработена специално за гамата латексови принтери на HP. Целта ѝ е да отговори на потребността от решения за електронната търговия на доставчиците на печатни услуги. Това е първото решение на HP, което интегрира всички етапи – от създаването на дизайна до ценовите оферти и поръчките.

„Нашите клиенти, които търгуват с печат, ни казаха, че искат лесен за употреба, достъпен, интуитивен софтуер, който улеснява печата и комуникацията с клиентите им,“ каза Joan Perez глобален маркетинг директор на HP. „С новият WallArt Suite, доставчиците на печат и клиентите им могат да управляват всичко, от дизайна до информацията за поръчката, в реално време, онлайн.”

Възможностите на HP WallArt включват:

  • Подобрена работна среда, която е интуитивна и лесна за употреба, проектирана специално за крайни клиенти.
  • Обновен дизайн на контролния панел, за по-добро управление на поръчките.
  • Лесна мрежова интеграция.
  • Четири безплатни уеб приложения на HP за интериорна декорация.
  • Достъп до различни източници на съдържание като Fotolia, Pattern Design, Instagram и Dropbox.

 

Източник: https://www.hpwallart.com/

Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.