Ново HP Indigo с формат 50х70 в J-point Plus

2438
Ново HP Indigo с формат 50х70 в J-point Plus

Моделът HP Indigo 10r Digital Press е първият произведен от серията и закупен именно в България.

 

По-голяма, по-бърза и с повече възможности – HP Indigo 10r Digital Press е новата високотехнологична дигитална машина на J Point Plus, която работи в най-големия възможен формат за производство на комерсиални печатни изделия – 530х750 мм.

Машината на J Point Plus е първият произведен модел на HP от серията 10r, която представлява подобрена модификация на пионера в B2 форматa – дигиталната HP Indigo 10000.

 

Какво ще получат клиентите на J Point Plus

  • Производство на о-големи кутии и опаковки, постери до 50х70 см, обемни POS материали и рекламни стелажи, многолистови и ландскейп каталози, папки и торбички с цели щанци и други печатни решения
  • Възможност за малки и разнообразни тиражи
  • 2,5 пъти по-висока производителност
  • Качество на печат с изключително плавно и ярко цветопредаване
  • Възможност за персонализация на всеки отделен продукт
  • Автоматизирано създаване на неограничен брой уникални дизайни с HP SmartStream Mosaic
  • Съвместимост с богат сегмент от печатни медии 

Ултра бърз печат с фотореалистично качество 
Благодарение на HP ElectroInk технологията и внедряване на последните софтуерни и хардуерни иновации, HP Indigo 10R Digital Press превъзхожда своите предшественици с 2,5 пъти по-висока производителност, достигаща скорост от 4600 цветни листа на час, и качество на предаваното изображение до 1219 dpi, с изключително плавно и ярко цветопредаване, равняващо се, и дори превъзхождащо това на офсетовия печат.

Няма невъзможни проекти
С производствен капацитет, близък до този на офсетовите машини, дигиталната HP Indigo 10R Digital Press дава възможност на J Point Plus да разшири продуктовото си портфолио с по-големи кутии и опаковки, постери до 50х70 см, обемни POS материали и рекламни стелажи, многолистови и ландскейп каталози и брошури, книги, корици, фото албуми, папки и торбички с цели щанци и други стандартни и нестандартни печатни приложения, съвместими с размер до 530х750 мм и изработвани в малки и разнообразни тиражи.

 

hp_indigo_10r___print_applications_14a_teq0

Индивидуални и персонализирани решения
С HP Indigo 10R Digital Press могат да се изработват мигновенни мостри за одобрение на клиента преди изделието да бъде пуснато в тираж. Машината работи също и с променливи данни за персонализация на всеки отделен продукт, както и предлага възможност за автоматизирано създаване на неограничен брой уникални дизайни с технологията HP SmartStream Mosaic. 

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.