Сканиране на 3D обекти с HP Sprout Pro G2

1630
Сканиране на 3D обекти с HP Sprout Pro G2

Чрез конфигурацията HP Sprout Pro G2, може да сканирате 2D и 3D обекти. Тя представлява комбинация от компютър, екран, проектор, камери с висока резолюция, 21.3 инчов тъчпад и писалка.

HP Sprout Pro G2

 

Решението е създадено за креативни потребители и превръща пространството между човека и машината в интерактивно.
Сканирането на обектите се извършва с много висока скорост посредством софтуера WorkTools5, като е необходимо те да се поставят в пространството пред камерата. 21.3 инчовият капацитивен тъчпад с дебелина 2,2 мм разполага с 20 едновременни точки за допир. Това позволява работа с четири ръце. Екранът, който е с размер 23.8 инча, също позволява работа с ръце, но в неговия случай само две. Веднъж обработен сканираният обект може да бъде моделиран свободно с помощта на активна писалка, работеща с до 2048 нива на натиск. Решението е подходящо за всякакъв вид 3D обекти, но може да сканира и документи с размер до А3.

Към хардуерните параметри на HP Sprout Pro G2 спадат седмо поколение Intel Core i7 процесор и видео карта NVIDIA GTX 960M. Вижте повече във видеото:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www8.hp.com

Антон Даскалов
 | Website

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/