3-Принт отпразнуваха 3 години в България

3663
3-Принт отпразнуваха 3 години в България

Официалният дистрибутор на машините за дигитален печат на HP Indigo отбелязаха празника с клиенти, гости и приятели в Шератон София Хотел Балкан.

За тригодишния период на работа в България, 3-Принт е утроила броя на инсталираните HP Indigo дигитални печатни машини като в момента са вече 12.

 

Ран Ротем - вицепрезидент маркетинг и бизнес развитие на 3-ПринтБеки Шанер - изпълнителен директор на 3 Принт

на снимката: Ран Ротем                                                                на снимката: Беки Шамер

 

3-Принт е изградила и доверие на солиден партньор със сервизно обслужване, на което може да се разчита във всеки един момент. Това споделиха Беки Шамер – изпълнителен директор на 3 Принт и Ран Ротем – вицепрезидент маркетинг и бизнес развитие на 3-Принт.

 

Алон Бар Шени

на снимката:  Алон Бар Шени

 

Специален гост бе вицепрезидентът и генерален директор на  HP Indigo и Webpress – Алон Бар Шени, който представи компанията HP Indigo и изнесе любопитни статистики за развитието на дигиталния печат. Направено бе сравнение с търговците на конвенционални машини, чиито приходите от продажби на машини намаляват драстично в последните години, и как на другия полюс е HP Indigo, чийто ръст на постъпленията е постоянен всяка година. Сред любопитните факти е и че в цели 18 държави има по над 100 инсталирани машини. Акцентът на презентацията на Алон Бар Шени бе форматът В2 на дигиталните печатни машини. Докато конкуренти на HP Indigo се надпреварват в разработката и подобряване на оборудване и създаване на прототипи в този формат, то Indigo вече са продали вече над 150 машини по света само от модела 10 000. 

 

HP Indigo digital supermarket

на снимката: HP Indigo digital supermarket

 

Според HP Indigo обаче не най-важното са продажбите на машини, а какво техните клиенти правят с тях и успешен ли е бизнесът им. В залата на разположение на гостите беше своеобразен HP Indigo digital supermarket с продукти, чиито опаковки и етикети вече са реализирани с технологията на HP Indigo. Гъвкави опаковки, картонени кутии, самозалепващи етикети за вина и бири и др.

 

Вижте видео от изработката на персонализираните торбички.

 

 

Алон Бар Шени разказа за успешни кампании на големи компании, в които решаваща роля е бил персонализания дигитален печат. Като интересен пример беше дадена кампания за печат на етикети, в която всеки един от тях е уникален и се различава по дизайн от останалите. Кампанията е реализирана със специален софтуер на HP Indigo, с който бяха напечатани и персонализирани опаковъчни торбички, в които всеки гост на събитието получи подарък. 

 

Следват снимки от събитието: 

Шератон София Хотел Балкан

 

 

 

 

Повече за 3-ПРИНТ България ЕООД
Официален дистрибутор на пресите за дигитален печат на HP Indigo. Компанията залага на модела End-to-End Solutions -софтуер, решения за предпечат, дигитален печат и довършителна обработка. Фирмата разполага с високо квалифицирани сервизни техници.

1618 гр. София
бул. „България“ №98 сграда Астра, партер
Тел.: 02/ 958 77 20
Тел.: 02/ 958 77 21
e-mail: adminbg@3-print.com
www.3-print.com

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.