Fort Dearborn купиха 5 печатни машини HP Indigo 20000 и 6900 за опаковки и етикети

688
Fort Dearborn купиха 5 печатни машини HP Indigo 20000 и 6900 за опаковки и етикети

Водещата компания от САЩ разширява възможностите си в областта на цифровия печат на етикети и опаковки с мултимилионна сделка за системи HP Indigo.

Fort Dearborn са водещ производител на етикети за различни стоки, сключи сделка за пет високопроизводителни системи за етикети и опаковки HP Indigo. Те ще увеличат капацитета им за цифрово производство повече от два пъти и ще им позволят да предложат новаторски и устойчиви решения.

 

Печатните машини HP Indigo 20000 и 6900 ще позволят на FDC да произвежда по-бързо и ефективно щанцовани етикети, секюрити етикети, термосвиваеми ръкави и други продукти. Новата технология поддържа и подобрен работен процес, базиран на HP PrintOS и специални мастила, които правят предложенията им по-привлекателни за пазарите на опаковки и етикети.

„След внимателна оценка, ние решихме, че най-добрият начин да отговорим на растящата потребност на топ марките, за които работим, да бъдат максимално привлекателни за потребителите, е HP Indigo 20000 заради високата производителност и големия формат и HP Indigo 6900 заради голямата ѝ гъвкавост,“ каза Tim Nicholson, старши вицепрезидент на маркетинга, Dearborn Company.

Fort Dearborn има 17 производствени бази в САЩ и Канада и използва няколко HP Indigo 6800/6900 и 20000 машини.

Ролната HP Indigo 20000 е високопроизводителна цифрова преса, предназначена за производство на етикети, термосвиваеми ръкави и гъвкави опаковки. Ширината на печат е 76 cm и позволява на производителите да предлагат неограничени вариации, благодарение на новия контролер HP Production Pro за етикети и опаковки. Той предлага високопроизводителен RIP за бърза работа с променлива информация и производство по заявка на много версии на продуктите.

HP Indigo 6900 Digital Press, е система за печат на тясна рола с различни възможности за печат с добавена стойност като печат с мастила със защитна функция и мощни софтуерни решения.

Източник: Пресинформация на
HP
Текста написа: Мартин Новев  

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.