HP е най-големият изложител на Drupa 2016

1672
HP е най-големият изложител на Drupa 2016

HP ще отнеме първото място на Heidelberg като най-голям изложител на шоуто и ще заеме цяла зала на събитието.

HP е най-големият изложител на Drupa 2016

 

Графичният бизнес на HP ще заеме цялата зала 17, която има площ от около 6200 кв. м. На последното шоу от 2012 компанията разполагаше с 4952 кв. м. „Това е голяма, голяма инвестиция за нас и следващия голям проект за нас и всичките ни дивизии. Indigo, PageWide и Latex се подготвят за Drupa,“ каза маркетинговия директор за Европа, Близкия Изток и Азия Ronen Zioni.

„Drupa вече не е само „Печат и хартия,“ добави той. „Имаме много сериозни предложения в областта на опаковките и това до голяма степен съвпада с амбициите на екипа на Drupa, те търсят иновации. Те бяха много отзивчиви към желанието ни да сме най-големия изложител.”

Zioni каза, че е твърде рано, за да сподели специфична информация за плановете на HP за изложението, но обеща „много невиждани досега нововъведения“ и много значителна инвестиция“.

Heidelberg намалява присъствието си

Heidelberg до скоро заемаха зала 1 на изложението, която беше популярна като „залата на Heidelberg”. И тази година компанията ще се помещава там , но пространството вече ще е поделено с няколко други компании, включително китайският им партньор Masterwork Machinery и Polar.

Drupa 2016 ще се проведе в 19 зали и в края на миналата година бяха продадени 80% от изложбената площ. Мотото на събитието е „докосни бъдещето.“ Има шест водещи насоки: мултикална комуникация, печат, функционален печат, 3D печат, производство на опаковки и екологичен печат. Шоуто ще протече от 31-и май до 10-и юни 2016.

Източник: myprintresource.com
Текста написа: Мартин Новев

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.