HP купи производителя на web-to-print системи Hiflex

1499

HP обявиха, че вече са собственик на Hiflex Software GmbH, глобален доставчик на софтуерни решения, специализиран в областта на системи за web-to-print и управление на информацията в областта на печатните услуги.

hiflex logo

Финансовите аспекти на сделката не бяха обявени. Founded in 1991, Компанията Hiflex е създадена през 1991 и е централата й е в Аахен, Германия. След сделката Hiflex ще продължи да развива предложенията си и да осигурява поддръжка на клиентите си.

„HP искат да премахнат традиционните бариери, свързани с начина на печат и местоположението, пред които са изправени клиентите. Целта на компанията е да даде възможност на потребителите да печатат от всякъде и по всяко време продуктите, от които имат нужда, включително и тези с персонализирана информация”, каза Vyomesh Joshi, изпълнителен вицепрезидент на печатната дивизия на HP. „Технологията на Hiflex ни дава мощна платформа, с която да постигнем тази цел като част от цялостната ни печатна стратегия, допълни той.”

Разработките на Hiflex ще допринесат за развитието на предложенията на HP в областта на печатните технологии и ще разширят портфолиото на компанията. HP ще продължава да поддържа голям брой решения, предоставени от партньорите й, за да предложи на потребителите максимален избор и гъвкавост.

Презентазия на web-to-print на Hiflex

Демо сайт на web to print на Hiflex.

Източник: hp.com, hiflex.com

Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.