HP организират конкурс за потребителите на печатни машини Indigo

1638

HP вече приемаt кандидатури за конкурса за цифров печат с машини Indigo, с който компанията показва високото качество и новаторските резултати, постигани от потребителите на Indigo.

Конкурсът е отворен за всички печатници, които разполагат с HP Indigo, както и за клиентите им. Toй включва шест категории – маркетингови материали, промоционални материали и пощенски кампании, публикации, както и специална категория за поръчки с особени изисквания. HP приемат и участници в новата категория, посветена на опазването на околната среда за продукти с послание в тази насока и/или такива, отпечатани на рециклирани материали.
 
Alon Bar-Shany, вицепрезидент на Indigo подразделението на HP, каза: “В последният ни конкурс през 2008 имаше повече от 450 предложения от 31 страни, които включваха впечатляващи примери за предимствата на технологията, която предлагат пресите Indigo. Тази година очакваме да видим дори по-високо качество и по-широка гама от медии.”

HP ще обяви до три победителя във всяка от категориите по време на Ipex 2010 през май в Бирмингам. На щанда на производителят ще бъдат изложени и продуктите, които участват в конкурса. Крайният срок за включване в конкурса е 31-и март. Няма ограничение за броя поръчки, с които може да участва всеки потребител, нито такса за участие.

HP Indigo 5500
На снимката: HP Indigo 5500

Източик: www.hp.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.