HP отваря Център за върхови графични решения и ново предприятие за производство на мастила в Сингапур

1889
HP отваря Център за върхови графични решения и ново предприятие за производство на мастила в Сингапур

Новото предприятие е създадено да вдъхне живот на идеите на компаниите и марките в Азиатско-тихоокеанския регион и Япония.

HP обяви откриването на нов център за върхови постижения (CoE) и разширяването на предприятието на HP Indigo за производство на мастила в Сингапур. Съоръжението има за цел да образова и вдъхновява печатните компании и техните клиенти – включително марки, агенции и купувачи в Азиатско-тихоокеанския регион и Япония за нови възможности, които могат да се реализират с дигиталните печатни решения на HP.

Новото съоръжение с площ от 226 000 квадратни метра ще предостави на клиентите едновременен достъп до широкото портфолио и решения на  HP за дигитален печат, както и пространство, в което да се свързват с експерти и да споделят най-добрите творчески и технически практики. Съоръжението ще  оказва допълнителна подкрепа в световен мащаб за производството на Indigo мастилата чрез разширяване на местния капацитет от сегашната серия мастила с бързо развиващото се ново поколение мастила за дигиталните печатни машини HP Indigo 10000, 20000 и 30000.

Центърът за върхови графични решения отключва пълната мощ на дигиталния печат

Пълното графично портфолио и решения на партньори, заедно с обширна галерия от приложения, са намерили място в новото съоръжение, за да улеснят клиентите да открият пълната мощ на дигиталния печат. Печатните компании ще могат да измерват и да провеждат тестове на приложенията от край до край на тяхното HP оборудване за дигитален печат. Марките и агенциите ще могат да видят вдъхновяващи идеи и да работят по пилотни проекти в реална производствена среда. В допълнение, център за обучение ще спомогне за повишаване на уменията на операторите и ускоряване на възвръщаемостта на инвестициите в дигиталните печатни машини HP Indigo, HP Scitex Industrial, HP Latex и принтерите HP Designjet.

Предприятието за производство на HP мастила отговаря на бързия растеж на новото поколение HP Indigo дигитални машини

Увеличаването на възможностите за производство на мастило подкрепя нарастващото търсене на следващото поколение печатни машини Indigo, които достигат 150 инсталации в целия свят. Тези инсталации са в допълнение към повече от 6000 HP Indigo машини в 120 страни. Разширяването на предприятието с 10000 кв. м. ще подсили световното производство на специалните мастила HP Indigo ElectroInks за новото поколение машини HP Indigo, серии 10000, 20000 и 30000.

Indigo 10000, първата дигитална печатна машина B2-формат с офсетово качество, дава възможност на доставчиците на печатни услуги, специализираните фото магазини и печатниците за книги да предоставят приложения с висока производителност и с висока стойност. Машините Indigo 20000 и 30000 Indigo, пуснати на пазара по-рано тази година, са първите дигитални машини, предназначени да отговорят на нуждите на производителите на етикети, гъвкави опаковки и опаковки от картон.

За да имат възможност клиентите на HP Indigo в региона да си поръчват и получават повече от 3000 специално смесени цветове мастило в кратки срокове, заводът ще произвежда лицензирани по Pantone спот мастила.

В завода ще има възможност за тестване на материалите и сертифициране, за да могат производителите на материали, доставчиците и собствениците на машини HP Indigo от Азиатско-тихоокеанския регион и Япония, Европа, Близкия Изток и Африка, да направят оценка на съвместимостта на субстратите с дигиталните печатни машини HP Indigo.

Новото съоръжение за производство на мастило е планирано да отвори врати през 2015.

Източник: whattheythink.com
Преведе: Мария Шабанска
 
 

Интернет портал за печатни технологии.