HP стартираха онлайн услуга за печат

2262

HP стартираха мрежата PSP (Print Service Provider), онлайн услуга, която позволява на потребителите на печатни услуги да намират изпълнители на поръчките си близо до себе си.

С помощта на PSP потребителите могат да откриват изпълнители на поръчките си за визитни картички, професионални фотокниги, материали за външна реклама, отпечатъци с изложбено качество, брандиране на автомобили, билборди, етикети, опаковки и други.

Достъпът до мрежата става на www.hp.com/go/pspnetwork или през порталът HP Graphic Arts. Системата е разработена за употреба от специалисти в областта на графичния дизайн и рекламата в Европа, Близкия изток и Африка. Целта й е да помогне на потребителите да намерят място за изпълнение на поръчките си за цифров печат.

Приложението е лесно за употреба и не изисква регистрация, достатъчно е да посочите държава и тип на изделието, което желаете да отпечатате. България също присъства в списъка на страните, в които можете да търсите и има достатъчен брой резултати. Има възможност за добавяне на град и пощенски код за по-точен резултат. При търсене в категорията “Книги и ръководства”, държава България, град София, приложението връща 7 резултата.

Потребителите получават списък от доставчици на печатни услуги и името на компанията, града, пощенския код, списък с предлаганите услуги и връзка към интернет страницата на компанията.

pspnetwork

Източник: www.hp.com

Текста написа: Мартин Новев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.