HP 3550 и още по-висока производителност от Булгед

2880

Булгед инсталира нова петцветна цифрова преса HP 3550. Тя осигурява на компанията по-висока производителност и познатото безупречно качество.

С новата машина Булгед може да предложи на клиентите си още повече от качеството на печат и възпроизвеждане на цветовете, с които са свикнали. HP 3550 е подходяща за цветен и черно-бял печат и за производство на всевъзможни полиграфически продукти и е съвместима с всевъзможни медии за печат и довършителни операции. Машината предлага печат с бяло мастило, което значително увеличава възможните приложения, например печат с бяла подложка върху прозрачни и метализирани материали.

Изборът на технологията на HP Indigo 3550 е продиктуван от очакванията и предпочитанията на клиентите. С увеличените си производствени възможности Булгед могат да се справят с изпълнението на поръчките в по-кратки срокове.

Увеличените възможности за печат на компанията се допълват от широката гама довършителни процеси и разнообразни стандартни и нестандартни продукти, които са на разположение на клиентите ѝ.

Йоан Георгиев (Булгед), Иван Нанков (3-ПРИНТ България)
На снимката: Йоан Георгиев (Булгед), Иван Нанков (3-ПРИНТ България), HP 3550.

Източник: Булгед ООД

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.