HP Indigo на изложението Interpack 2014

1351
HP Indigo на изложението Interpack 2014

Опаковъчният картон, гъвкавите опаковки, етикетите и опаковките от микровелпапе вече се печатат дигитално с качеството на дълбокия, офсетовия и флексопечата.

Това ще покажат HР Indigo на световното изложение Interpack 2014, което ще се проведе от 8 до 14 май в Дюселдорф, Германия. Посетителите на щанда ще могат да почерпят знания от изпълнителите на най-успешната кампания с персонализирани етикети за миналата година, реализирана съвместно с Coca-Cola.

 

 

Ще бъдат представени решенията на HР Indigo за печат на опаковки и етикети, които позволяват дигитален печат в къси тиражи, но с качество, което не отстъпва на офсетовия, дълбокия и флексопечата. 

 

модели на HP Indigo за печат на етикети и опаковки

 

 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.