HP Indigo продадоха 1000 машини от серия 4

1121
HP Indigo продадоха 1000 машини от серия 4

Броят продадени машини достигна 1000 от представянето на серията през 2012.

HP Indigo продадоха 1000 машини

 

Серия 4 включва HP Indigo 20000 за етикети и гъвкави опаковки, HP Indigo 30000 за картонени опаковки, HP Indigo 50000 с формат B1 за рекламни материали и фотопродукти. Част от тази серия е и HP Indigo 12000 HD, която има 50 инсталации по света.

Доставчикът на печатни услуги от Ню Йорк, САЩ, Ryan Printing е хилядния клиент на машина от серияат с HP Indigo 12000 HD.

Alon Bar-Shany, генерален мениджър за Indigo в HP, каза: „Да доставим 1000 печатни машини на клиенти в 65 държави е вълнуващо постижение. Представянето на B2 платформата на HP Indigo на drupa 2012 създаде условия за значителни размествания в печатния бизнес и стимулира печатниците да преосмислят бизнеса си.“

В допълнение, машините за печат на тясна ролка и етикети от серия 3 на HP Indigo, които включват HP Indigo 8000 и HP Indigo 6X00 са достигнали 1500 инсталации.

Скорошните нововъведения в областта на опаковките и етикетите включват:

  • Digipack представи първото изцяло дигитално производство на гъвкави опаковки в Израел, базирано на HP Indigo 20000;
  • Канадската компания Rootree инсталира втора HP Indigo 20000, удвои капацитета си за печат и предлага биоразградими гъвкави опаковки;
  • ePac инсталира 28 HP Indigo 20000 в САЩ, а LVAI инсталира осем в Китай;

Bar-Shany заключи: „Днес, потребителите на HP Indigo технологии се наслаждават на двуцифрен ръст, благодарение на неуморното си желание за иновации и желание да печатат по нов и различен начин.“

Източник: labelsandlabeling.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.