HP Indigo 7R разширява възможностите на технологията Indigo

2441
HP Indigo 7R разширява възможностите на технологията Indigo

Новият HP Indigo 7R Digital Press предлага възможностите от серията HP Indigo 7000, на по-добра цена.

HP Indigo 7К

 

На 4 юни 2015г в Пало Алто, Калифорния НР представи своята нова машина Indigo 7r Digital Press. Тя предлага на печатните предприятия, искащи да пробият в дигиталния печат, ефективно решение с ниски разходи и качеството на НР Indigo.

HP Indigo 7r е обновена версия на Indigo с висока производителност, която достига печатните характеристики на една от водещите серии на марката, а именно 7000, но е с по-ниска цена. Включена към специална производствена линия, машината търпи пълният процес на интегриране и тестване, както и останалите модели на НР Indigo. Indigo 7r може да бъде подобрена, като към него се добавят различни части, които до сега бяха налични само за HP Indigo 7800 Digital Presses. Такива са технологията One Shot Color, вграден спектрофотометър и др. В допълнение към базовата конфигурация на машината, могат да се добавят допълнителни отделения за до седем мастила, включително бяло. Има възможност и за печат на специални ефекти.

„С помощта и подкрепата на разработващият екип на НР, НР Indigo 7r предлага по-широк кръг от възможности, от които да се възползват печатните предприятия, така те ще могат да намерят нов източник на доходи – печелившият пазар на дигитален печат, с помощта на по-малки капиталовложения.“ коментира Alon Bar-Shany, главен мениджър на Indigo Digital Press. „Собствениците на новата версия на Indigo ще могат да се възползват от високото качество и добрата производителност, както и да добавят различни приложения, за да отговорят на нуждите на своите развиващи се предприятия.“

Капацитетът на НР Indigo 7r е до 160 пълноцветни копия в минута или до 4 милиона копия за месец. Закупуването на машина също така осигурява достъп до HP Indigo Print Care, за автоматична диагностика, въпроси за отстраняване на проблеми и др. Също така са предвидени програми на НР за подпомагане.

Повече информация можете да получите на www8.hp.com

Източник: www.piworld.com
Преведе: Радина Тамойкина