Intuos5 – най-интуитивният начин да творите

2269

Новият Intuos5 не само впечатлява с елегантния си дизайн, но и дава възможност творчеството Ви да оживее на екрана. За пореден път уникалните таблети на WACOM променят изцяло начина Ви да творите, позволявайки Ви да се фокусирате върху естествения начин да рисувате с писалка.

Intuos5 има 8 функционални бутона – ExpressKeys, които могат да бъдат конфигурирани индивидуално, както и много функционалния Touch Ring, който предлага 4 програмируеми функции за всяко приложение: например превъртане, мащабиране, размер на четката, ротация или избор на слоя. Това води до много по-бърза и резултатна работа.
 
Добавената нова multi-touch функция също значително подобрява работния процес и може да се конфигурира за различни приложения. Сега вече можете да работите естествено с помощта на 3, 4 или 5 пръстта в допълнение към писалката.

Но нещата не спират дотук, тъй като писалката за новия Intuos5 разпознава 2048 нива на чувствителност на натиск, благодарение на което работата Ви е по-прецизна и точна. В комплекта са включени и 4 различни връхчета, които правят истинско усещането за рисуване върху хартия, а новата мека на допир повърхност на таблета допринася допълнително за Вашия комфорт.

Също така, радиалното меню позволява намаляване на времето за ретуш и дизайн чрез структурирания и бърз достъп до директни команди.

Настрана от многото нови технически иновации, Intuos5 предлага още по-голяма свобода и чрез допълнителния безжичен комплект.
Така че, ако търсите по-голяма ефективност, производителност и прецизност, новия Intuos5 e точното и перфектно решение за Вас.
Intuos5 – за най-добрите творци в света.

Основни характеристики:

  • Нова multi-touch функция, която поддържа дефинирани от потребителя бързи команди и придава естествено усещане за работа
  • Интуитивност и ефективност: Осем функционални бутона Express Keys и многофункционален Touch Ring
  • Допълнителна свобода с новия безжичен комплект
  • Ергономичност: нова мека на допир повърхност, предназначена за максимален комфорт
  • Най-висока прецизност на писалката: 2048 нива на чувствителност на натиск и връхчета, които дават усещане за рисуване върху хартия
  • Доказаната технология на Intuos – гаранция за максимално качество и продуктивност

Източник: Адком

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.