Впечатляваща дигитална печатна машина в България

4005

Става въпрос за KODAK NEXPRESS 2100 Plus. Петцветната дигитална машина може да достигне производителност от 4200 A4 за час, а максималният формат на медиата, която може да използва е 356 x 520 mm.

Впечатляваща е окомплектовката на NEXPRESS 2100 Plus. Освен четирите стандартни CMYK цвята, тя е оборудвана с red, green и blue тонери и най-важното – NexGlosser(възможност за невероятен лак). Софтуерно машината е подсигурена с Prinergy Connect System , InSite Prepress Portal, и новото за България Web-to-print решение InSite Storefront, даващо възможност за по-високо ниво на обслужване на клиентите, както и InSite Variable Data Print за печат на персонализирани документи и променливи данни.

KODAK NEXPRESS 2100 Plus се намира в Пловдив във фирма 2х2 (близка до Жанет45) и е първата от такъв висок клас дигитална машина в града (поне по наша информация). Машината е в процес на инсталация и тестове, но се очаква другата седмица да влезе в работен режим.
NEXPRESS 2100 Plus е доставена от фирма ГЕД, която е единствен оторозиран дилър на Кодак за България на дигиталните печатни машини, CTP оборудването, inkjet принтерите, софтуерното осигуряване, както и за консумативи. Гед ООД осигурява и консумативи за изброеното оборудване.

Вижте повече за KODAK NEXPRESS 2100 Plus

Източник: prepressbg.com

Интернет портал за печатни технологии.