Гед кани своите клиенти да посетят GUA 2012

1619

Тази година от 3 до 5-ти октомври 2012 г. ще се проведена станалата вече традиционната 7-ма поред конференция на Графичната асоциация на потребителите (GUA) на Kodak Solutions в La Hulpe (Terhulpen), Белгия, близо до Брюксел.

GUA е световна, независима, нестопанска организация, чиято цел е да помага на потребителите на Kodak Solutions да развиват по-успешно своя бизнес. На конференцията могат да присъстват единствено клиентите на Kodak на оборудване и софтуер.
Като член на GUA имате следните предимства:

  • Да чуете актуална информация за нови продукти и услуги
  • Ще може да вземете участие в демонстрации на работен поток (Workflow), CtP системи и дигитални решения (digital solutions)
  • Ще имате възможност да разговаряте лично с мениджъри, както и с хора разработили продуктите, които ползвате или представляват интерес за Вас

Тази конференция е отлична възможност да откриете нови бизнес възможности и потенциални партньори.
Като допълнителен стимул, за да се присъедините към конференцията, тази година, Гед Ви предлага ваучер за закупуване на софтуерни продукти на Kodak. (Ограничението е не повече от три ваучера за фирма).

Моля, обърнете внимание, до 30-ти август таксата за регистрация е по-ниска. Крайният срок за регистрация е 25-ти септември 2012 г.
Ако желаете да получите по-подробна информация, може да се свържете с екипа на Гед на:
тел: 02/ 8061 200
факс: 02/ 8061 291
еmail: office@ged-bg.net

gua 2012

Интернет портал за печатни технологии.