Гед кани своите клиенти да посетят GUA 2013

1375
Spread the love

8-ата конференция на Графичната асоциация на потребителите на Kodak Solutions ще се проведе в Женева, Швейцария, 2 – 5 октомври 2013 г. GUA е световна независима, нестопанска организация, посветила се на това да съдейства на потребителите на Kodak Solutions да бъдат успешни.

inline_150_/images/gua_Medium%20resolution.jpg

Гед има удоволствието да покани своите клиенти на конференцията и тази година.Членовете на GUA имат възможност:

  • да чуят актуална информация за нови продукти и услуги на Kodak
  • да участват в демонстрации на последните новости около работен поток, CtP и дигитални решения
  • пряк контакт: конференцията е едно от малкото събития в бранша, където може да се разговаря лично с мениджъри и разработчици на продуктите, които използват клиентите
  • да се свържете с други представители от бранша, да откриете нови бизнес възможности и потенциални партньори или дори да намерите нови приятели

Това ще бъде още по-голямо събитие, отколкото преди, ще бъдат показани Prinergy 6, както и ъпдейтите на Insite Prepress Portal, нови версии на Preps и Colorflow и всички новини около бъдещи новости в работния поток.

Като допълнителен стимул да се присъедините към конференцията тази година, ви предлагаме ваучер на стойност € 2500 за закупуване продукти на Kodak (не повече от три ваучера за фирма).

Моля, обърнете внимание – до 16-ти август таксата за регистрация е 395 евро, а след това може да се регистрирате до 25-ти септември, но на цена 520 евро.
Конференцията ще се проведе в Starling Hotel , Route Francois-Peyrot 34 , Le Grand Saconnex – Женева, Швейцария, също така е предвидено и посещение на новия демо център на Kodak в Eysins.

Регистрирайте се на www.gua-europe.com и се присъединете към общността GUA. Ако искате да разберете какво ви очаква на конференцията тази година и да научите повече за GUA, посетете www.gua-europe.com.

Ако желаете да получите по-подробна информация, може да се свържете с екипа на Гед на:
тел: 02/ 8061 200
факс: 02/ 8061 291
еmail: office@ged-bg.net

GUA е световна, независима, нестопанска организация, чиято цел е да помага на потребителите на Kodak Solutions да развиват по-успешно своя бизнес. На конференцията могат да присъстват единствено клиентите на Kodak на оборудване и софтуер.

Биографична информация