Какво ще покаже Kodak на Drupa

1704

Гед като официален представител на Kodak за България има удоволствието да ви покани на Български ден на щанда на Kodak на 9 май от 16.00 часа.

На международното изложение Drupa 2012 Kodak ще демонстрира решения, които водят до промяна в целия комерсиален печат, издателска дейност и пазара за печат на опаковки.

Щандът на Kodak на Drupa ще включва отделни секции: за комерсиален печат, издателска дейност и печат на опаковки, където посетителите ще научат повече за това как могат да развиват своя бизнес с решенията на Kodak. Популярният K-Zone театър ще включва презентации на живо от стратегически партньори, експерти в индустрията, представители на продукти и клиенти.

Софтуерите, които ще бъдат демонстрирани са:
• Kodak ColorFlow Software
• Kodak Design2Launch Brand Manager
• Kodak InSite Creative Workflow System
• Kodak InSite Prepress Portal System
• Kodak Pandora Step-and-Repeat Software
• Kodak Preps Imposition Software
• Kodak Prinergy Connect Workflow
• Kodak Prinergy Evo Workflow
• Kodak Prinergy Powerpack Workflow

– Online Print Solutions Web-to-Print and Cross-Media Marketing Tools (OPS replacing W2P)
 
– Arden Impact Software

Prinergy Workflow 6 е интегрирана система за работен поток, която намалява разходите при производствения процес. С новата версия постигате по-добро управление на всички ресурси, оборудване и материали.
Софтуерът е разработен с още повече нови функционалности, които намаляват разходите при производството. Внесени са ефикасни подобрения в предпечатните процеси, които намаляват грешките и ускоряват подготовката на продуктите.

Prinergy 6
е силно интегрирана система както с останалите софтуерни продукти на Kodak, така и с решения на други производители. Тя е високо автоматизирана система благодарение на помощта на RBA (rules-based automation). Поръчките за производство се планират през гъвкав интерфейс, след което правилата за това се валидират и процесите се автоматизират посредством RBA.

Preps 7

Новото софтуерно приложение Preps 7 е в постоянна връзка с базата данни на Prinergy системата за работен поток относно ресурсите, оборудването и материалите – печатни машини, различни видове хартии, макети за сгъване, цветове, фолиа и др. Усъвършенстван е начинът за автоматичен избор на монтаж (autoselect – синхронизирано приложение и функционалност и в Prinergy) – ще може да се избира по продукти или части от тях (корица, черно-бяло приложение, цветно тяло, вложка и др.).
Въведени са подобрения при процеса на размножаване на единичния дизайн за гъвкави опаковки и етикети.

ColorFlow 2
– единно решение за управление на цвета в работните потоци за конвенционален и дигитален печат
Софтуерът използва цветови библиотеки за печат без потребителски цветове (spotless), включително и разширено управление на профилите.
Новото приложение ColorFlow 2 притежава възможност за управление на поведението на ниските проценти при флексопечата – минимална точка, нарастване в малките проценти.

InSite 6.5
Работата по заданията за печат се осъществява в защитена web среда, както и комуникацията с клиента, проследяването на поръчката и одобренията на файловете.
Новости във версия 6.5: iPad приложение за връзка, качване на файлове през flash приложение, подобрения в Matchprint Virtual технологията за наблюдаване и одобрение на точен цвят през интернет.
Чрез добавените нови възможности потребителите на InSite могат много по-лесно да организират и преглеждат своите задания и клиенти, да одобряват и/или отхвърлят файлове, да поставят анотации и забележки.

Вижте на живо презентациите и приложенията, усетете промяната в технологиите за печат в Зала 5, на щанда на Kodak D01 на Drupa 2012 от 3 до 16 май.

Очаквайте скоро повече подробности за софтуерите, които Kodak ще демонстрира на Drupa.

Ако желаете да запазите индивидуална демонстрация, може да се свържете с екипа на Гед на:
тел: 02/ 8061 200
факс: 02/ 8061 291
еmail: office@ged-bg.net
Лице за контакт: Добромир Дочев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.