Кодак представи облачно решение за контрол на разходите и минимизиране на рисковете

877
Кодак представи облачно решение за контрол на разходите и минимизиране на рисковете

Кодак представи Prinergy Cloud – облачно решение предлагащо на доставчиците на печатни услуги възможност за минимизиране на разходите и риска.

Prinergy Cloud

 

Чрез данни от производството, преобразувани в лесни за тълкуване доклади се предоставя възможност за вземане на информирани решения в реално време от страна на мениджмънта. Това от своя страна е предпоставка за растеж.
 
Новият Pinergy Cloud може да бъде интегриран с всички съществуващи софтуери за управление на работния поток на компанията. Решението работи с платформата Microsoft Azure, която осигурява бързина, надеждност и сигурност. Освен това решението предлага автоматизирано архивиране и съхранение на файлове като защитна мярка срещу загуба на данни.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.kodak.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/